zdravim vas, hned prejdem k veci. od dosievania, mam nutkanie sa k nicomu uchylit, ci to boli drogy alebo hocco ine vacsinou tie drogy...ostala som na nich zavisla a vlastne...myslela som, ze uz v zivote nemozem byt stastna, pretoze som okusila taky pocit, ktory tu na svete nezozeniete za triezva len tak...
dostala som sa z toho s bozou pomocou, stastna som ako blcha za to, ze ma k tvrdym drogam uz nelaka...no dospela som...pracujem, zarabam fajn....ale predsa aj ked som stastna, ze uz ma tvrde drogy nelakaju...musim si vypit..vzdy..vecer...aj do bezvedomia..rano idem do prace akoby nic...nie je mi zle, nic..
pravdepodobne je to zapricinene nedostatkom serotoninu v mozgu...alebo preco mam tuzbu sa oblbnut alkoholom? po alkohole mi je uvolnene, som mudra az premudra, spokojna..tie stavy ja milujem, len skoda, ze taka byt nemozem cez den..lebo alkohol otupi maly mozocek a koordinacia nie je ako by mala byt, cize alkohol by som cez den mala vylucit, tiez na mna posobi ako tabletka na spanie, takze by som nic v praci nespravila a mam celkom zodpovednu funkciu..existuje nieco ako doplnok, co by mi dodal pocit kludu a spokojnosti? lebo len alkohol mi ho dava, zial s nim pracovat nemozem...cez den sa ani neusmejem...help.
zajst za psychiatrom?