Matej, je toho viac, myslim, ze jednym z velkych problemov na tomto fore a to si dovolim vyjadrit sa nielen za seba samu, ale aj za inych, ktori bud uz odisli alebo prispievaju radsej pod neregistrovanymi nickmi, su neadekvatne osobne utoky.
Pred zaciatkom marca som mala dlhsiu pauzu na fore (cca. mesiac, uz neviem presne) a ked som po viacerych tyzdnoch prispela opät, pritom slo o diskusiu iba s jednou osobou a myslim, ze sme si to vysvetlili, zrazu sa vyrojili viacere udajne pozorovatelky a odozneli nepravdive veci a v podstate podpasovky.
Viem, ze patrim k prispievatelom, ktori skor polarizuju, ale myslim, ze vela prispevkov bolo k veci, aj vramci mojho odboru a potom cloveka zamrzi kultura 'a la skolka', kde sme v podstate väcsinou vsetci v kategorii dospelych jedincov.
Ja osobne nemam problem vysvetlit svoj nazor, ak sa to niekoho dotklo, aj sa ospravedlnit, ale nikdy nebolo mojim zamerom davat tu niekoho dolu.
Naopak.
Uprimne, dlho som premyslala, ci odist, ci nie, ci konto zrusit alebo nie, mam tu par velmi super spolu-prispievatelov a rada citam niekolkych dalsich ludi, ktorych si velmi vazim.
Mrzi ma fakt, ze skrz fakt moznosti neregistrovaneho prispievania sa mozu ludia skryvat sa rozne nicky a atakovat inych, namiesto toho, aby aspon mali odvahu na to stat si za jednym a tym istym nickom (hoci bez registracie).
V kazdom pripade zdravim vsetkych, ktorych rada citam a ktori stoja za to :-).