Pomozte mi vylozit sen

Príspevok v téme: Pomozte mi vylozit sen
diarfa

zobudila som sa, presne o tretej rano, bohu som dakovala, ze som sa prebudila a cela ta hroza bol len sen

snivalo sa mi, ze moj byvaly partner sa mi dostal do pocitaca, sledoval ma cez webkameru, vedel presne kde som a co robim a nemohla som s tym nic spravit, nemohla som nikam ist lebo som sa ho velmi bala. vedela to moja rodina, pisala som o tom kamaratovi cez facebook, no nemohol mi nijak pomoct. potom som mala ist spat, ked zrazu som sa zobudila (toto vsetko stale v sne) ze byvaly je v izbe no nedala som mu poznat, ze to viem. robila som sa, ze ho nevidim a ze tak prejdem k rodicom do izby a zavolam policajtov. medzi dverami si odkaslal a opytal sa ma ,,dufam, ze si nezabudla,, a ja som sa robila, ze ho nevnimam a ze som mimo a odpovedala, ze: ,,nie nezabudla,,a chcela som vyjst z izby ked v tom vzal flasu od vina a chcel ju rozbit aby ma ostrym zrejme udrel. Podarilo sa mi skorej ujst,no do miestnosti, ktora bola cisto za volba, nikto v nej nebol, mala som ist vedla, kde boli rodicia a pomohli by mi..v tom som sa zobudila a ostala som dost vydesena

presne o tretej rano som sa zobudila. celu dobu premyslam, preco sa mi to snivalo. prosim o nejake postrehy, viacej napisem o sebe, ak bude treba. dakujem.

diarfa

Delete ano, mam dost pestru neveselu mnulost ci uz do puberty, za co som nemohla, ci uz v puberte za co som si mohla sama, no ae odpustila som si, lebo tak je to prec dost rokov, moj zivot vyzera nahodou dnes super...ako zistim co to moze byt? nemavam casto nocne mory, dokonca nedavno som bola tak stastna, ze som si vravela, ze keby som umrela, nevadi mi to- nebojim sa, ale asi to nebola realita len pocit....pretoze dneska som sa velmi bala aj opat zaspat a rozmyslala som, co robim zle, co sa mi podvedomie snazi naznacit..tak zeby este minulost? v tom pripade nie som v pohode aj ked si myslim, ze som..

Delete

Ahoj, očividne nie si vyrovnaná so svojou minulosťou.
Bojíš sa a strach je ten najsilnejší nepriateľ spomedzi všetkých, ktorých máš okolo seba.
Napíšem ti sem niečo, možno ti to niečo dá, možno nie ale je to veľmi pekná veta:

,,neda sa byt myslienkou v minulosti a v pritomnom okamihu sucasne... a to je hlavne uvedomenie si v tejto veci, utekaju pritomne okamihy- a stavaju sa nezmenitelnou minulostou...,,

Ak niečo nespracuješ tak sa ti vynára v podobe snov, trápenia, myšlienok... Musíš to čo ťa trápi najskôr pomenovať čo býva obyčajne tá najťažšia vec, potom to musíš prijať a pustiť.

So skúsenosti viem, že pre niekoho je to ako keby lietal a iní sa naopak brodia bahnom. Nedokážem ti dať návod ale strach je veľmi silný pán.

Ak sa to len trošku dá tak sprav čiaru za minulosťou a skús sa identifikovať čo to spôsobuje. Nikto iný to za teba urobiť nemôže. Aj sen je prítomnosť a škoda ju premárniť minulosťou :)