zobudila som sa, presne o tretej rano, bohu som dakovala, ze som sa prebudila a cela ta hroza bol len sen
snivalo sa mi, ze moj byvaly partner sa mi dostal do pocitaca, sledoval ma cez webkameru, vedel presne kde som a co robim a nemohla som s tym nic spravit, nemohla som nikam ist lebo som sa ho velmi bala. vedela to moja rodina, pisala som o tom kamaratovi cez facebook, no nemohol mi nijak pomoct. potom som mala ist spat, ked zrazu som sa zobudila (toto vsetko stale v sne) ze byvaly je v izbe no nedala som mu poznat, ze to viem. robila som sa, ze ho nevidim a ze tak prejdem k rodicom do izby a zavolam policajtov. medzi dverami si odkaslal a opytal sa ma ,,dufam, ze si nezabudla,, a ja som sa robila, ze ho nevnimam a ze som mimo a odpovedala, ze: ,,nie nezabudla,,a chcela som vyjst z izby ked v tom vzal flasu od vina a chcel ju rozbit aby ma ostrym zrejme udrel. Podarilo sa mi skorej ujst,no do miestnosti, ktora bola cisto za volba, nikto v nej nebol, mala som ist vedla, kde boli rodicia a pomohli by mi..v tom som sa zobudila a ostala som dost vydesena
presne o tretej rano som sa zobudila. celu dobu premyslam, preco sa mi to snivalo. prosim o nejake postrehy, viacej napisem o sebe, ak bude treba. dakujem.