Závislá na sladkom

Príspevok v téme: Závislá na sladkom
ewwa0

Ahojte, mojim problémom je, že odkedy mi zomrel ocino (pred mesiacom) mám až zachvaty prejedania sa najhoršie, že práve na sladkom. Dokážem behom chvíle zjesť celé kekse.. Alebo niečo otvorím a už nie som schopná prestať. Prejde to? Mám to riešiť? Ako nabrať disciplínu? Som zúfalá.... Ďakujem za rady.

liecitel

Ako pise betka45 laska by ti pomohla ale v prvom rade laska k sebe samej.A si na dobrej ceste kedze si uvedomujes pricinu vzniku problemu a naasledne tvoje spravanie...takymi problemami trpi strasnevela ludi a malokto si ich uvedomuje...Najlepsia (a si myslim jedina) cesta ako sa z toho dostat je zacat milovat svoj zivot.Zastavit sa,porozmyslat nad sebou,prehodnotit priority(ak vobec niejake su).A neviem ci si veriaca resp.v co veris-hlavne co sa tika posmrtneho zivota,to ma velky pliv na vyriesenie toho problemu...tak drzim prsty

vitavi

Jedz obilné kaše.
Jedz ich dosť tak, aby sa ti glukóza z nich dostatočne uvoľňovala. Ukľudnia ťa a nie sú škodlivé ako sladkosti. Uvar si ich úplne domäkka. Ochucuj orieškami, slabo opraženými semienkami, prípadne použi trošku obilného sladu na osladenie. Nepriberieš z nich a budeš mať z nich prospech, hladinu cukru v krvi vyrovnanú, nebudeš mať neustále sa opakujúce chute, pretože kaše obsahujú dosť minerálov. Začni napr. kašou z ovsených vločiek varených vo vode, z ryže natural, pšena, daj si celozrnné cestoviny a pod. Po čase si pridávaj zeleninu tepelne upravenú a budeš vyrovnanejšia a spokojnejšia, najlepšie, ako sa v tvojej ťažkej životnej etape dá.

Betka45

ewwa0

Mne pomohla láska :) Máš priateľa?
Proste je topsychicky problem..zomrel ti otec, chyba ti človek..tak si to nepriamo kompenzujes jedlom...