Ahojte, ako sa ich mám zbaviť prosím vás? U kožnej som bola už dávnejšie a dala mi predpísať len taký lak že Verrumal, najprv som ho používala, potom som s tým prestala a teraz to ľutujem. Vždy keď si to na nejakú z nich dám, tak mi to len tak obelie a je to väčšie lebo nedá sa mi to dať len na tu bradavicu, momentálne som s tým ale začala a to poriadne. Mám 4 na pravom chodidle, dve naboku a dve zospodu chodidla a tie zospodu sú dosť hlboké, je jedno koľko si odtiaľ odstraňujem tú odumretú kožu a dávam tam lak, stále to akoby nešlo odtiaľ. Na rukách mám 2 a jedna z nich je taká väčšia pri nechte a to je asi najhoršie miesto. Už tam nemám z jednej strany ani pomaly kožu okolo nechtu a ta bradavica je tam zarytá jak čert. Včera som skúšala aj cesnak s octom, ale chodím do školy, nemôžem tam takto smrdieť. Okrem toho to vyzerá tak otrasne, že si to prelepujem leukoplastom a tvrdím, že som sa porezala.
S tým cesnakom a octom ma to trocha potom štípalo, ale tento lak mám pocit, že s tým nič nerobí. Momentálne ma už bolí celý prst na ktorom to mám, som z toho riadne zúfalá. Možno je to dobrý znak, že sa toho zbavím a možno nie.
Nikdy som si nemyslela, že práve ja budem mať túto hnusnú pliagu a to v najkrajších rokoch, v 18tich a rovno pred maturitou, kedy si s tym naozaj nemám čas robiť žiadne cesnakovo octovo citronovo cibulove a ine procedúry.