Neustale problemy s travenim, uz nevladzem, mam rakovinu?

Príspevok v téme: Neustale problemy s travenim, uz nevladzem, mam rakovinu?
lienka131

Prosim vedel by mi niekto poradit? Uz asi 5 rokov mam velke problemy s travenim, v stolici mam vzdy kusky jedla, ale na vysetreni nic zvlastne nezistili. Na WC idem niekedy pravidelne, inokedy (co je castejsie) iba raz za 2-3dni. Casto ma nafukuje, niekedy mam pocit neuplneho vyprazdnenia. Stale riesim zapach z ust, pritom zuby mam zdrave, hygienu dodrziavam, sama citim, ze to ide zvnutra :( Jeden lekar mi zistil slabu celiakiu, dalsi ju o rok na to vylucil, neviem ako je to mozne, ale muku pre istotu nejem. Snazim sa stravovat zdravo, ale uz nevladzem. Dokonca po niektorych jedlach mam stavy uzkosti, citim nepokoj, boli ma zaludok. :( Jazyk mavam kompletne biely, povlak nejde dolu ani ked ho takpovediac do krvi drhnem. Na gastro mi zistili len polyp v zaludku, vraj je vsetko v poriadku. Dala som si vziat nanovo krv, vysledky budu o tri tyzdne, ale ja uz nevladzem. Bojim sa, ze mam rakovinu, preco mi nikto nevie pomoct? Najviac ma trapi ten zapach uz prestavam jest pretoze dobre mi je iba ked nejem :(

miroka

Tipoval by som to na premnožené kvasinky. Ak sa stravujete zdravo ako tvrdíte može byť za tým aj stres. Dobrý članok je tu -odkaz odstránený-

lienka131

Stolicu mam normalnej konzistencie iba vzdy s kuskami niecoho :( Napada ma uz vselico kedze mi nic z tohto nezistili som zvedava na tie krvne testy :(

redka

A este premnozena candida v crevach (biely jazyk), helikobakter (zapach z ust).... Daj sa poriadne vysetrit, moze to byt cokolvek, neviem preco ta hned rakovina napadla...

redka

Tie nestravene zvysky potravy buvaju napr pri nedostatocnej kyseline v zaludku, pri crohnovej chorobe, pri ulceroznej kolitids... Ale toto sa neda zistit bez kolono... Poriadne zatlac na lekarku nech ta posle na gastro na hadicku... Stolica ma aky charakter? Lebo pri spominanych ochoreniach je prevazne riedka, hnackovita.??

lienka131

O tej intolerancii som pocula, ale neviem ci ju mam pretoze tam patri k priznakom trebars svrbenie, cervene flaky... neviem :( A robili mi asi iba testy na tu celiakiu, ktoru vraj tiez uz nemam :( Je to zufalstvo... Kolonoskopiu mi nerobili...