Chirurgická extrakcia

Príspevok v téme: Chirurgická extrakcia
Pepane

Chcel by som sa Vás opýtať..

hlavne tých čo boli na tomto zákroku alebo o ňom počuli...Zajtra idem na Chirurgickú extrakciu stoličky v pravo dole... Ide mi hu vybrať pravdepodobne narezaním ďasna..Aspom tak mi to hovoril...chcem sa Vás spýtať,,,ako veľmi je to bolestivé lebo v tomto som veľká padavka...Ďakujem

knaja

Ak ti kazal, tak si kludne vyplachuj a nemusis pichat, len vedla toho striehackou vyplachnut, asi nie priamo do rany. Neviem, to vies ty. Ale ak neboli a nemas teploty, tak by to malo byt OK. Ja by som tiez na tej strane nejedla.

Pepane

Povedal že si to mám vyplachovať repíkom a dal mi ihlu a striekačku že tam si to mám vpichovať...ale radšej asi nie kedže ma to už nebolí tak si to nechcem zbytočne dráždiť...Bojím sa nato ešte jesť normálne jedlo tak radšej ešte výživujem :D

knaja

To neviem, nie som fajčiarka. Ale ja by som povedala, že nie. Dávaj si ešte tie ľadové obklady a ak chceš, kúp si ten Wobenzym. Oni ti povedia, kedy a či môžeš niečo kloktať. Ak sa to dobre hojí, to je super.

Pepane

Ďakujem ti za rady :) Pred zákrokom som bol vyklepaný strašne moc :) No po ňom som vlastne nevedel či sa mám smiať a či plakať...Uplne bez bolesti ani razsom nič nezacítil... Po účinkovaní injekcie ma to začalo pobolievať čo som včera písal...dal som si novalgin zaspal som... Teraz som sa zobudil a necítim skoro nič..Ďakujem :)

knaja

Jasne, daj si Novalgin, ten je vraj na zuby najlepsi, preto je aj na predpis. Vyplachy radsej ziadne, musi sa vytvorit ochranny povlak. Skor ladove obklady na lice casto menit a robit prestavky, ale dat do nejakeho textilu a nie priamo na kozu. No drzim prsry. Ake to bolo?

Pepane

Mam uz po zakroku.. Oddychujem ale zacina ma to pobolievat... Mam si dat novalgin ale chcem stym este trochu pockat... Niejake rady???

knaja

Ak ta to ukludni, tak mne cerstvo vyplnal zubne kanaliky. Isto ta napichaju a vedz, ze nebudes citit ziadnu bolest. Oni ti povedia, co potom mas robit, aby sa lepsie hojilo. Mne po kazdom chirurgickom zakroku pomohol Wobenzym. Rany sa rychlejsie liecia a znizuje sa opuch. Urcite ti nieco daju aj od bolesti. Je to neprijemne, ale injekcie su teraz vyborne, ze naozaj nic necitis.