Ahojte... poprosím vás o urýchlenú radu ! :/ Náš kocúrik je chorý, asi pred 2 týždňami začal strácať rovnováhu, keď zatrasie hlavičkou, tak ho vyvalí nabok, celé uško má zahnisané , bol už aj u veterinára, tam povedali, že sa s niekým pobil a že má pravdepodobne zápal stredného ucha, vybrali mu hnis a dostal antibiotiká, infúziu, dnes sme mu dávali ráno ešte, papať mu chutí, ale ledva chodí.. veterinárka nám povedala, že ak sa do zajtra nič nezmení, tak máme prísť k nej a radšej nech odíde v kľude akoby sa mal trápiť. Ten kocúrik je strašne rozumný, porozpráva sa s nami, je nádherný , ale nechceme aby sa trápil... prosím vás, ak máte nejaké SKÚSENOSTI s takouto situáciou aj u psíka, to je jedno, ak ste sa s niečím takým stretli , tak nám poraďte prosím.. nechceme oňho prísť, je to miláčik rodiny... Ďakujem
Lenka
Samko - kocúrik
Suhlas s aktevi. Ako sa ma kocurik, zmenili ste vet? Dufam, ze ano?
určite zmeň veterinára ! ak mu chutí papať je dobré znamenie. Prave preto je rozhodnutie UTRATIŤ nezmysel. To padanie na stranu môže mať aj z uška, aj človek má v uchu telieska, vďaka ktorým udržuje rovnováhu. Treba kompletne vyšetriť. Krv, sono, rentgen...
Inak výživa sa môže dávať až 7-10 dní, aby sa vôbec zistilo čo pomáha alebo nie. Antibiotiká takisto. Ja som mala psíka s hnisavým zápalom maternice a 8 dní sme denne chodili na ANT a infúzky.
Cicu sa snaž udržiavať v pokoji, tichučku, nedovoľ jej bežkať, nech leží na niečom mäkkom a hlavne extra čistom. Papať jej dávaj niečo mäkké - roztlačené kapsičky, paštéty , lebo ak jej bolia ušká, sami vieme aké je ťažké aj hrýzť niečo tvrdšie.
Nezabudni nám napísať ako pokračujete. Držíme labky !
Opytala som sa kamaratky a hovori, ze najlepsia veterinarka je MVDr. Bakosova na Medvedzi. A este vraj aj lacna. Drzim palce.
No len ked tam nema potrebne vybavenie tak toho moc nezisti. Skuste teda v okoli vyguglit nejakych inych veterinarov.
hneď zajtra ju o to poprosíme, aby ho prezrela celého
No len pricina moze byt aj ina preto by bolo dobre prezriet ho celeho.
výplach ucha, dostal silné antibiotiká, infúzia, masť do uška
Ďakujem veľmi pekne za odpovede , skúsime urobiť čo najviac.
A ake vysetrenia mu robila? Napr sono, odbery, rtg?