Hnačka

Táto diskusia patrí k článku: Hnačka
Hnačka

Hnačkou rozumieme riedku až vodnatú stolicu častejšie ako 3 až 5 krát denne. Je prejavom ochorení tráviaceho systému, ale môže byť aj sprievodným znakom iných ochorení.

Veronika3991

pri dlhotrvajucej hnacke moze ist aj o syndrom drazdiveho creva... Mne na to zabrali probiotika ib-symbio s kvasinkou boulardii

CHios

Mne sa voči hnačke osvedčila Masticha Active. Obsahuje prírodnú antibakteriálnu látku na prečistenie žalúdka od zlých patogénov a probiotickú kultúru, ktorá harmonizuje črevnú mikroflóru. Držím sa taktiež rád vhodnej stravy, ktorá počas hnačky zbytočne nedráždi a nezaťažuje žalúdok. Také rady nájdete napríklad v tomto článku: helikobakterpylori.sk

Martina81

Nám sa v rodine pri hnačke aj iných tráviacich problémoch osvedčili kapsule Gastrokit. Nedajú sa síce kúpiť v lekárni, je to menej známa firma, ale dajú sa objednať na internete. trochu síce drahšie, ale môžem povedať, že kvailtné prírodné zloženie.

MiroT

Pri hnačke sa mi vždy najviac osvedčila dôsledná diéta ( prvý deň väčšinou radšej nejem vôbec nič ) a veľa čajov , čierny, šalviový alebo tymiánový . Čierne uhlie je fajn , ak neberiete iné lieky , zle sa potom vstrebávajú . Dobrú skúsenosť mám aj s Tammexom , zaberá rýchlo a spoľahlivo .