dobry den.chcem sa informovat.v polovicke maja mam ist na tetovanie.ale pred tym planujem chodit do solaria.urobim spravne alebo by som radsej nemala.a ako dlho po tetovani by som nemala ist do solaria.dakujem za odpovede
Tetovanie a solarium
Oprava Dojdeš domov...
Ranu si nikdy neprilep!
Po tetovani keď dôjdem domov si ten obal das dole umyješ si prv ruky a potom das mydlo do ruky urobíš si penu a s tou penou si tu tetovanu časť umyjes a pekne oplachnes a natri si to s bepanthenom. A "rana" nesmie byť v žiadnom prípade zakryta! Musí "dychat" aby sa lepšie hojila. Bo tetovanie je ako otvorená rána a musí dýchať. Ja by stou solárkou pockala pokiaľ to nemáš dobre "zahojene"
Ten co tetuje mi vravel ze taky tyzden.Potom mozem ale musim si to prelepit.je to pravda?
Najlepšie je dať sa tetovať na jeseň, v zime alebo na jar. Leto sa neodporúča, pretože miesto sa ťažšie hojí. Vďaka častejšiemu poteniu sa miesto môže zapáliť a vzniknúť infekcia. Piť alkohol by sa nemal asi dvadsaťštyri hodín pred aplikovaním tetovania a ani po ňom. To isté platí pre lieky proti bolesti a kávu. Zvyšujú krvný tlak a zrieďujú krv, preto by mohli spôsobiť silnejšie krvácanie. Je potrebné pripomenúť, že tetovať sa môžu len osoby nad 18 rokov, v opačnom prípade je potrebný súhlas rodičov
Plus keď máš svoje dni tak sa tiež neodporúča ist sa tetovat
Čo môže byť aj 6 az 8 týždňov!
A slnku solarka by si sa mala tak dlho vyhýbať pokiaľ tetovacka nie je na 100% zahojena. "Hojenie" tetovacke je dlhý proces
Pred a po tetovani nesmieš. Ja sama mám tetovacky a mne bolo to isté povedané a vôbec po tetovanie sa musíš vyhýbať žiareniu!