Baby ....pomoc...je LEPSI OHNUTY alebo ROVNY penis??

moniqa87

on si tu robi zo vsetkych dobry den, ale taki sa tu sem tam hold objavuju...
denisko a netrap sa ziadnym zakrivenim, zarucim ti, ze ziadny chlap ho nema rovneho ako pravitko...

cleina

To hej, ešte teraz mi behajú zimomriavky po chrbte. Ale ako si tak čítam príspevky na tomto fóre, tak zisťujem, že igorko nie je celkom normálny. Myslím, že on je ten, kto potrebuje pomoc (od psychiatra).

tinka *

Na takéto niečo sa prosím ťa nahovoriť nedaj, že narezať žilekou????
Bože trápi ťa že máš krivého, buď rád, že máš vôbec nejakého a že nemeria 5 cm.

moniqa87

to nielen ze znie nepravdepodobne, ale kto ma aj co-to v hlave vie ze je to blbost...
rozrezes svalovinu a si dozivotny invalid...

cleina

Teda, znie to pekne nechutne a nepravdepodobne, že by to zabralo. Denisko, neber si z neho príklad. Akurát si len ublížiš.

igorko

Jasne, ze to myslim vazne! Fakt to pomoze.
Len treba davat bacha, aby si nerezol moc hlboko a neporusil si si vnutorne organy... Do polovice- to som zle odhadol. Skor tak do tretiny. Treba sa proste dostat cez svalovinu k toporivym telieskam. Potom vyrovnat tymi kruzivymi pohybmi do pozadovaneho tvaru a obviazat a zalepit. Hoji sa to velmi rychlo - do tyzdna-dvoch si OK!

igorko

Skus si ho z jednej strany jemne narezat ziletkou cca v strede tak do polovice. A pomalymi kruzivymi pohybmi ho vyrovnavaj. Ja som mal tiez tento problem a pomohlo to! Teraz sa konecne citim normalny a partnerka sa za mnu uz nehanbi!