Vaha po porode rovnaka ako predtym no postava ina

Príspevok v téme: Vaha po porode rovnaka ako predtym no postava ina
laurilka

Zdravim, chcem sa opytat žien, ktore maju za sebou uz porod, ze ako sa im zmenila postava?? Nemyslim tym teraz hmotnost, lebo mne vaha ukazuje rovnako ako pred otehotnenim. Skorej ma zaujimaju boky,zda sa mi ze mam na nich viac tuku? alebo je to koza? dcerka ma uz 7 mesiacov a mne sa tohto tuku nepodarilo zbavit... Pri vyske 173cm mam 57-58 kg, cize špeky nemam, nechapem... Ma niekto podobnu skusenost? za odpovede vopred vdaka

vebe

Zacvicit si moze aj cvicit moze, iste. Asi to zavisi od toho ake ma kto podmienky. My sme boli na vsetko sami, 2 deti, bola som s nimi od rana do vecera sama, kreslili sme, plastelinovali, lepili, stavali stavebnice, chodili sme von, hodiny presedene na pieskovisku. Vzdy aspon jedno dieta hore, potom som sla pomerne skoro do prace, pomerne narocnej, sluzby,atestacie, deti zo skolky do skoly, do druziny, na kruzky, rychlo navarit, ulohy, rozvoz na sporty, zapasy a co ja viem co ine. Proste ja som zazivala toto a nejako mi cvicenie nevychadzalo Ale teraz su velki, nic nelutujem a mozem si svicit kolko chcem. Ak to niekomu vychadza, nech cvici, ved to je v poriadku

Kýčera

Laurinka-to je individuálne,niektorej skôr,druhej neskôr a niektorej len 1 strana a tým ostatným to ostane až do smrti.Nie som si istá,či sa to dá vôbec ovplyvniť cvičením, sú to KOSTI.Ak áno,tak hneď po pôrode.Závisí to aj od toho,aké veľké dieťa si porodila.

laurilka

Vebe vobec nesuhlasim,ze ked zena matka sa o seba stara a sportuje,cvici,ze to je na ukor deticiek.Nechapem preco si to myslis?To,ze si idem zabehat alebo si doma zacvicim preco by to bolo na ukor dietata????moja sestra ma 6 deticiek a vobec netrpia tym ze si ona zacvici.Tvoje deti to vnimali negativne?

vebe

Neda, ten kto sa tak skutocne stara o deti a venuje sa im, nema velmi cas intenzivne cvicit. Ale cas ktory venujete detickam sa vam neskor vrati. Ked vyrastu, mozete cvicit a sportovat, teraz by to bolo na ukor deticiek a to nestoji za to.

pe84

Aj mne sa takto zmenilo, sice vazim rovnako, ale tie sirsie boky plus zadok zostali, a to som od druheho porodu uz dva a pol roka, snazim sa cvicit a aj zdravo jest, myslim si, ze sa to uz velmi nezmeni, mozno keby sme nejako velmi intenzivne cvicili a speci-dieta, ale no da sa to pri tych detoch? :)

vebe

Venuj sa naplno dietatu a toto neries.Ved pri svojej vyske nemas ziadnu nadvahu. Daj tomu cas. Ja mam deti velke dospele a podla postavy by nikto nemohol povedat ci som rodila ci nie.