Máte unavenú alebo problematickú pleť či rozšírené póry? Jednoduchým riešením je zázračný jogurt. Účinný blahodarný prostriedok na krásu, ktorý nájdete vo vašej kuchyni.
super tvar je aj z normalnej kozmetiky :) ja pouzivam nuance a nedam dopustit :)
super plet je aj z cvicenia. ja robim toto a som nadmieru spoko www.tvarovecvicenie.sk
Najčítanejšie články
Jarné bundy dámske - ako si vybrať tú najlepšiu?
Ako práca v záhrade pomáha proti stresu a úzkosti
Najobľúbenejšie babské rady z kuchyne: Zatočte s chrípkou už v jej počiatkoch
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Oblečenie pre váš nový aktívny rok
Tajomstvo zdravých a silných vlasov: Ako zastaviť ich vypadávanie?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Toto je 5 najčastejších chýb v starostlivosti o pleť! Koľko z nich robíte aj vy?
Dermatovenerologička: V 95% je rakovina kože spôsobená práve nadmerným UV žiarením
Od začiatku júla zasahovali záchranári pri 22 prípadoch topenia sa, 7 ľudí sa zachrániť nepodarilo
Ríbezľové želé, broskyňový džem a ďalšie recepty bez chémie, s ktorými si zavaríte leto do pohárov!
Ministerstvo zdravotníctva SR: Slovensko je dostatočne zásobené liekom Paxlovid, ktorý je v súčasnosti jedným z najúčinnejších pri liečbe COVID-19
Máte unavenú alebo problematickú pleť či rozšírené póry? Jednoduchým riešením je zázračný jogurt. Účinný blahodarný prostriedok na krásu, ktorý nájdete vo vašej kuchyni.