Vie mi niekto poradiť? Keď si oholím nohy, mávam na nich nepríjemné červené bodky, ktoré nemiznú. Vyzerá to neesticky. Prirovnala by som to k "ošklbanej husi". Nepomáha mi žiadny krém. Skúšala som žiletku, strojček, Veet, ale bodky sú vždy. Má s tým niekto skúsenosti?
Problém s holením nôh
mixa na vsetkych castiach tela, okrem intimnych miest.
Presne ten od Nivea pouzivam aj ja a som spokojna. Ten pantenol robi vela.
no ja si holim nohy ziletkou a tie bodky nemam.. segra to robi s depilatorom a ma..:) tak ja si myslim ze to ma od toho strojceka:)
agina
a ten krem veet je sa pouziva po holeni na vsetkych miestach tela ci len na urcitych???
odkedy pouzivam strojcek epilator braun, bodkovane nohy nemavam, lebo predtym od ziletky som mala hroyne sskarede nohy...teray je to super, vzdy mam bodky cervene len po epilovani a dam na to biely detsky puder vecera do rana su hladke a bez bodky a vzdrzia dlho hlavne, chlpky rastu pomaly a su jemne :)
ja to tiez mavam ale ked pouzivam gel na holenie s aloe tak mam nohy pekne.no pred tym nez sa zacnem holit si ten gel musim natriet na nohy a nechat asi 5minut tak aby mi ten gel akokeby vsiakol do noh cize akoby som na nohach nic nemala a az potom holit.lebo keby sa holim s tym gelom na nohach tak mi to nic nepomoze
Pomoze vam krem Veet proti cervenym vyrazkam a zarastaniu chlpkov, stoji cca 220,- ale pomaha.
Cervene bodky su vzdy znakom podrazdenia. Neviem sice ake kremy pouzivas, ale skus take s obsahom pantenolu, ktory najlepsie skludnuje. Ale inak myslim ze to ma 90 % vsetkych, co sa holia. A to opalenie tiez pomaha.
aj ja to maam .... a este aj zarastanie chlpkov... ale hlavne opalujem