Ahojte,
viete niekto poradiť, kto zažil už seknutie v krížoch, čo by pomohlo? Jeden známy veľmi trpí a na neurologické vyšetrenie musí čakať mesiac a dovtedy nevie, ako uľaviť od bolesti. Poradila som zatiaľ suché teplo či lieky od bolesti. Máte skúsenosti?
Ďakujem!
Seknutie v krížoch
Ja to mala tiež a mám momentálne vysmyknute 2 stavce. Čo mne osobne pomáha je infračervenà lampa
Knaja odporúčala by som krém Aloe Heat Lotion - je to hrejivý krém : zmes 35,9% aloe a hrejivých látok : mentolu a eukalyptového oleja.Vďaka aloe sa hrejivé látky dostanú cez všetky vrstvy pokožky až na úpony svalov. Tým sa zabezpečí vysoká účinnnosť a ústup bolesti. Manželovi sme naniesli najprv krém od bolesti Ibalgin gél môže byť aj Fastum Gél, Flektor gél ... a na to sme nanášali Forever Heat Lotion , ktorý vďaka hlboko prenikajúcim účinkom zatlačí do hĺbky aj analgetické účinky krémov od bolesti predpísaných aj lekárom. Samozrejme to je len riešenie na okamžitú bolesť a nie na príčinu bolesti , ktorou väčšinou býva ochorenie platničiek.Je to potrebné riešiť zvnútra užívaním prírodných produktov, ktoré zabráňujú odieraniu chrupaviek na kĺboch , teda aj chrupaviek na stavcoch chrbtice, premasťujú a regenerujú.