Nemate niekto zarucenu radu, alebo pripravok, ktory zabera na nadmerne sa mastiacu pokozku hlavy? Vobec mi nevadi si ich umyvat kazdy den, uz som si zvykla, ale obcas to proste nejde a potom si pripadam ako s maslom na hlave... Skusam prave z lekarne sampon, ale nemam pocit, ze by prave dvakrat zaberal...
Mastne vlasy
ja mam ten suchy sampon,to predavaju v kazdej drogerii.len neviem ci to len mne alebo vsetkym...hrozne mi smrdi takze ho moc nepouzivam
s tym pivom si to dufam nemyslela vazne,vies ake budes mat potom lepkave vlasy?ja by som to radsej neskusala. ale mozno by vam mohlo pomoct keby ste si dali trosku tuzidla na umyte vlasy iba malicko a iba ku korienkom,no neviem nerucim za to ale skusit mozte:)
ja mam tiz ten problem zo zaciatku som si umyvala vlasy kazdy druhy den,ale teraz je to kady den..v skole sme mali posedenie s jednou doktorkou kt.hovorila ze kazodenne umyvanie vlasov nevadi..
mne pomohol odvar zo zihlavy po umyti si s nim oplachnut vlasy. a pouzivat co najmenej roznych lakov a tuzidiel pa
ja mam tiez dost mastne vlasy...ale pocula som ze cim castejsie si ich umyvas tym wiac mazu sa ti tvori...!!!ja som si umylwala vlasy kazdy treti alebo kazdy druhy den,,,a teraz uz asi 2 mesiace si umyvam iba kazdy tyzden,nikdy nie skor.....a mam aj objem vlasov,aj ich mam pevvnejsie,a nemastia sa mi tak skoro....tie prve tyzdne bez umytia budu strasne ale stoji to za krasne vlasy...fakticky,,,,prekonaj to ...=)pa
Nikki, ja mavam ten isty problem, ale cim castejsie si ich budes umyvat tym rychlejsie ich budes mat mastne, takze skus si na to dat zmiesany ocot s citronom, vraj to pomaha a za ziadnu cenu si nedavaj balzam na vlasy, mozno iba ku koncekom, ale na pokozku hlavy ne....a co sa tyka toho samponu...daj tomu cas, mozno ze to zaberie, ale neskor :P