Ako vyriešiť otcovu depresiu?

Príspevok v téme: Ako vyriešiť otcovu depresiu?
KBiba

Dobrý deň,

mám problémy so svojím 54 ročným otcom od ktorého sa odsťahovala moja mamina kvôli priateľovi a zostal sám.

Od tej doby komunikuje minimálne ak sa ho na niečo niekto pýta, tak maximálne potiahne plecami a pozerá do blba.

Dovtedy bol komunikatívny, podniká/al, nakoľko od odchodu mojej mamy nemá záujem o nič.

Neviem ako ho mám vytrhnúť z tohto nereálneho sveta?!

Ja som doma len raz za mesiac, nakoľko študujem 300 km od domu.

Ďakujem!

RNG

Niektore doplnky mozu pomoct na depresie, napr vyssie davky vitaminu D-3(10 000 IU), rybacie oleje s obsahom EPA a DHA, ukludnujuci L-theanine, vitaminy skupiny B ako napr zmes stress B.

Kýčera

Tu je každá rada drahá,Ty si ďaleko,a ak je on sám doma,...Pomôcť sa dá len človeku,kt.TÚ POMOC CHCE A DOKÁŽE PRIJAŤ.Lenže on v tom stave momentálne nie je,možno to chce len čas,možno pomoc psychológa,či psychiatra,či iného terapeuta.Dobre by bolo,ak by si sa s ním o tom pri najbližšej príležitosti porozprávala.Vieš,chlapi "NEPLAČÚ" ako ženy, prežívajú bolesť inak,ožerú sa,spustia,...bolesť doslova v sebe DUSIA.A Tvojho ocka zasiahla tá bolesť až na dne jeho duše,preto by si mala niekoho poveriť,aby naň aspoň dohliadal a ozývať sa mu čo najčastejšie,hovoriť s ním aspoň Ty,keď on je ticho,povedať mu,že pri ňom stojíš,máš ho rada,...