Ako účinne schudnúť zo stehien?

Príspevok v téme: Ako účinne schudnúť zo stehien?
Anezka

Ahojte, prosím vás, poraďte nejaký fakt účinný cvik na stehná, na ich zmenšenie a spevnenie :)

Nutne potrebujem zmenšiť ich obvod, problémy mám najmä s vnútornou stranou stehien a z vonkajšej strany mám celulitídu samozrejme, ktorej sa taktiež potrebujem zbaviť :( Ak viete, poraďte mi čokolvek, čo by mi mohlo pomôcť, či už cviky, alebo nejaké tipy, triky, proste čokoľvek, čo fakt účinne zaberá. Som strašne smutná pri pohľade na moje nohy, keď pritom voľakedy som nosila len kraťase a sukne :(

Počula som a čítala, že veľmi účinné je skákanie na švihadle, ale nechce sa mi tomu veľmi veriť, a človek by povedal, aké to je primitívne a jednoduché, ale nevydržím to ani 5 minút, je to riadna makačka :-/

Ďakujem za akúkoľvek radu :)

Anezka

Veď práve, že dokopať sa k tomu cvičeniu, to je ako za trest, ja som síce aktívne športovala niekoľko rokov, ale teraz som strašne lenivá :( ..ale zas ak by niečo fakt účinkovalo, tak sa premôžem, viem že aj to, aká som so sebou nespokojná, je len a len moja chyba :( .. a snažím sa teraz už dlho raňajkovať ovsené vločky, piť viac vody, po 5tej sa snažím nejesť, aj keď si niekto povie že je to blbosť, ale pre mňa je to dobre minimálne v tom, že predtým som vpohode zjedla aj pol pizze alebo iného, a takto sa cítim ľahšie a lepšie ked večer už nič nejem :) sladkosti obmedzujem a neviem čo viac ešte môžem spraviť :(

kammikadze

no , ono poviem ti narovinu, ze ak chces zmensit obvod stehien tak najlepsie na to bude, uprava stravy, neprejedat sa, a jest zdravo,vela pit vody. Ono to cvicenie je len doplnok toho, ale schudnut sa da jedine stravou...

kikarika1

mne pomohlo plávanie, ale ja plávanie milujem takže sa mu venujem "automaticky" - všeobecne k cvičeniu sa človek premáha, nechce sa mu, baví ho cvičenie týždeň dva a potom ho každodenná rutina prejde :))) česť výnimkám! :D

morticia 17

Anežka, tie zoštihlujúce náplaste fungujú takto. Nalepíš si to priamo na postihnuté miesto a používá sa to 2 - 3 týždne každý deň a potom 2 x do týždňa do úplného vymiznutia celulitídy.

Anezka

No ja skôr hľadám alternatívy, pri ktorých nemusím veľa investovať, a bicykel bohužiaľ nemám...ja viem, že by som sa nemala zameriavať len na stehná, samozrejme aj bruško je moja kritická partia, ale stehná sú najhoršie, na prvý pohľad v pohode, nemám ani nadváhu, všetko ok, ale ja sama seba vidím, a je mi z toho zle, ako som to zanedbala a už dávno som mohla mať krásne nohy :( ale teraz neviem ako zariadiť to, aby som ich čím skôr dala do poriadku, nemám problém s tým že mám väčšie stehná a zadok, práveže sa tomu teším, veď aj Rihanna má :D:D:D ... ale chýba im pevnosť a tej celulitídy sa musím zbaviť :(

Anezka

Morticia, ďakujem krásne za odpoveď, je mi jasné, že inak ako cvičením to nepôjde, preto som žiadala aj o nejaké účinné cviky, lenže môj problém je, že ja drepy v žiadnom prípade robiť nesmiem, mám problémy s kolenom, kvôli ktorému ma brala už aj sanitka a pri drepoch mi môže kedykoľvek vyskočiť, preto som sa pýtala aj na to švihadlo, či s tým nemá niekto skúsenosť... tú Jilian určite pozriem, veľmi pekne ďakujem :) .. a tie náplaste zaberajú asi za akú dlhú dobu ?

xem

stačí keby máš chlapa a na ňom jazdíš (budeš hore) je veľa polôh kde sa namakáš

alebo jedine no cvičením a nezameriavaj sa len na nohy musíš cvičiť celé telo
ale tak keď sa velmi chces zamerať na tie stehná kúp si spd pedále a tretry a začni bikovať (do kopcov a pojde to rychlejsie) tým že do tých pedálov nebudeš len tlačiť ale už ich aj ťahať tak sa ti budú stehná rysovať

čiže okrem kvadricepsu zapojíš aj dvojhlavy stehenny sval

morticia 17

Anezka , bohužiaľ cvičiť a cvičiť - já cvičím drepy a stále, keď mám len chviľku. Drepy robím v niekoľkých polohách nôh (ako je od seba, alebo nižšie k sebe atď.) Ale úžasné cvičinie je s Jilian Michaels. Keď si to zadáš na youtub tak to tam nájdeš, je to makačka, ale fakt to zaberá. Ďalej na celulitidu používám zoštíhľujúce náplasti od značky Purederm. Sú perfektné a fakt zaberajú (vlastná skúsenosť). Prajem výsledky a nožky do leta ako srnka !!!