PO AKOM CASE JE TO BEZNE ...

ajulka:))

ja s frajerom sme cakali styri roky:)) neviem na co.... teraz uz spolu ficime a je to super. ale bolo to asi tym, ze ked sme zacinali spolu chodit, mali sme 16 :)

sisi55

Je velka hlupost,ze hlavne chlapi nevedia pockat...V dnesnej dobe je to asi aj dost naopak lebo chalani nechcu tlacit tak zacina baba. A bohuzial poznam moc takych, ktorym sa do toho nechce...je to bieda.
Aby som odpovedala na tvoju otazku...je na kazdom individualne kedy to chce spravit. Dva roky je naozaj moc podla mna...sex je fajn...posunie vztah na hlbsiu uroven.

hu

ps2: samozrejme zavisi od intenzity stretavania sa, ak sa 2ja ludia stretavaju tak raz za pol roka, potom je 2 rocne sustredenie sa na danu vec celkom v pohode (sorry za trosku sarkazmu)

hu

ps: moj standard je MAXimalne 2 mesiace, no uz po nejakych 3 tyzdnoch by som na babenku dost tlacil, ak by tam neboli specificke komplikacie (zivot bez sexu si ZATIAL neviem predstavit..no kazdy je nadrzany inak..)..skus uz na tom popradcovat..oplati sa;)

hu

samozrejme niekoho lubit a stretavat sa s nim preto, ze je Ti s nim super a nepotrebujete sulozit je sice cool,ale primeranu dobu k veku tychto ludi.
Kazdopadne si myslim, ze 2 roky bez sexu je ukrutne dlha doba(samozrejme iba vtedy ak s tym nechcete pockat kym sa zoberiete-co ja velmi neuznavam, lebo by ste sa mali aspon testnut,co ak vam to"nezapasuje"...vsak niesme v 18storoci, alebo hej?)

zienka

podla toho, kolko mas rokov...
a nie, zalezi vela od povahy, presvedcenia a od toho, ci vydrzis. lebo vela ludi nedokaze pockat, najma nie chlap... ale ak odolas, si cool:)))