Antikoncepcia bez predpisu

Príspevok v téme: Antikoncepcia bez predpisu
Slivka_Nicki

Ahojte :) potrebovala by som poradiť... s priateľom chceme mať sex,pretože sme obidvaja už pripravení len sa veľmi obávam antikoncepcie...nechcem aby sme použili kondom pretože aj mne by to bolo nepríjemné...a antikoncepciu si asi nemôžem ísť predpísať ku gynekologovi nakoľko mám 16.Poradte prosím či sa dá antikoncepcia voľne kúpiť v lekárni,a ak áno ktorá je bez predpisu,alebo hocijaká rada poteší.Vopred vám dakujem.

aždosmrti

Keď sa s partnerom veľmi milujete, zoberte sa. Nie je nič krajšie, ako prežiť celý život s niekým, kto ti sľúbi lásku a vernosť až do smrti. A ty si si istá, že už inú okrem teba mať nebude, však? Inak by si nedovolila ničiť si zdravie svojich ešte nevyvinutých pohlavných orgánov syntetikami.

Je to chorá doba, keď detská gynekologička predpíše "pacientke" antikoncepciu. Niečo tu nehraje. Buď to už nie je dieťa, keď už začína s pravidelným pohlavným stykom, alebo tá gynekologička by mala vrátiť diplom za poškodzovanie zdravia dieťaťa. Pacientku dávam do úvodzoviek, lebo pacient je ten, ktorý je chorý a chce prinavrátiť zdravie. Šestnásťročné dievča, ktoré chce HAK sa za choré nepovažuje, pretože z lekárskeho hľadiska je chorobou neplodnosť a nie schopnosť otehotnieť.

Slivka, ak sa ľúbite, počkajte, naozaj vám nič neujde. A názor xem mi pripadá ako názor chlapca, ktorý sa "obetuje" a pôjde so svojou priateľkou - ešte dieťaťom predpísať antikoncepciu, lebo sa už nevie dočkať, kedy sa s ňou bude môcť vyspať. Ak by hak nezabrala a priateľka by otehotnela, išiel by s ňou aj na potrat? Lebo muž, ktorému na jeho žene záleží nedovolí, aby si jeho milovaná škodila na tele či už antikoncepciou a tobôž nie umelým potratom. Toto je skutočným dôkazom lásky muža k žene, a nie to, že jej zafinancuje tabletky či zákrok. Slivka, rozmýšľaj o tom. Ak je to ten pravý, dokáže počkať. Ak si rozumná, aj ty počkáš. Konieckoncov, nevieš, či o pár mesiacov/rokov on nebude mať inú a ty iného.

xem

mozes ist ku gyn. aj sama teda tej detskej urcite alebo najdi si nejaku a zavlaj tam

ja som bol (bol som v cakarni :D ) s frajerkou ked mala 16 a zobrala ju ale pokial viem už tá ambulancia nieje

Slivka_Nicki

Dakujem,aj ked sa nebojím toho že by moje telo nebolo na to pripravené,pretože som mala predčastnú pubertu a menštruáciu už veľmi skoro :/ :) čo sa týka tej antikoncepcie neviem či by som mohla ísť len tak sama od seba za gynekologičkou a s mamkou by mi to bolo dosť nepríjemné až nemožné :/ :( Určite ju nemám v pláne používať dlhodobo ale aspoň prvý sex by som chcela mať bez kondom,naozaj si to neviem predstaviť s ním,musí to byť veľmi nepohodlné a určite aj pre partnera.... :( Určite ešte porozmýšlam či počkám ale nevidím dôvod pretože sme s priateľom už dlho spolu a veľmi sa milujeme..ale aj tak ked k tomu príde tak by som chcela vedieť dačo viac o antike :) Veľmi pekne dakujem z rady a odporúčania :)

xem

by si sa divil ako sú 16nástky pripravené nieje to zas až tak dávno čo som mal ten vek a také dievča ...

je pravda že antikoncepcia nieje najšťastnejšie riešenie , môže sa stať že keď ju budeš dlhodobo užívať nebudeš môcť mať deti ..

oman pravy

na sex ako 16rocna niesi pripravena a hovor si co chces ale niesi ani tvoje telo este nieje nato stavane kedze sa ti este nedovrsilo telesne dospievanie. Clovek je naplno dospely az po 18 roku zivota a najma pohlavne organy. Mozes si uskodit predcasnym sexom v 16 rokoch. A antika dievcatam skodi este viac takze rozhodne odporucam cakat.