Je tu niekto komu povedala vestkyna zle veci? Mne povedala ze som bola prekliata vlastnou matkou este v bruchu a ze si nesiem zlu karmu z minuleho zivota. Moja aura je poskodena a su na mne nalepene cudzie negativne entity, nemam pozerat ludom do oci lebo vela z nich na mna prenasa negativnu energiu a tieto nanosy spolu s prekliatim sposobuju uzkosti a depresie. To tak v skratke. Uplne ma to rozhodilo. Dostala som od nej par rad aky caj si mam kupit, co mam odriekat a podobne ale na druhy den som radsej sla k jednej pani na ocistenie aury ta pani nie je vestkyna ale pracuje s anjelmi co mi je blizsie a aj ona povedala ze sa takym veci boji. K vestkyni uz radsej nechcem nikdy ist. Verite na tieto veci?
Vestkyna mi povedala hrozne veci
Pre povodnu pisatelku a ostatnych, co sa boja ze niekoho prekliate ma moznost im navzdy a nemenitelne zmenit zivot k horsiemu si dovolim zacitovat jednu vetu z piesne od Erosa Ramazzottiho, ktora sa vola In Segno d'Amicizia - "un solo gesto quando è d'amore è superiore ad ogni difficoltà accettalo perché" - v preklade to znamena nieco ako "jedine gesto lasky je silnejsie ako vsetky tazkosti". A podla mna na tom nieco je :) Ci uz tym ze laska dokaze porazit aj kliatby, alebo tym ze vam doda vnutornu silu a potom sa dokazete s vecami lepsie vysporiadat. A tento odkaz som nachadzala aj inde, napriklad v rozpravkach aj tak, takze mozno na tom naozaj nieco je :)
"Richard sa mi viackrat priznal, ze uz vo svojom zivote mnohych ludi popreklinal, aj mi povedal, ako to robil a vraj vsetci, ktorych preklial, do niekolkych mesiacov zomreli na rakovinu."
No neviem, nechcem tvrdit ze to nie je pravda, ale zase mi toto pripada strasne jednoduche... ak verite na vestenie, preklinanie a pod. (nieco na tom moze byt, nepopieram), tak podla mna v tom musi byt nejaky poriadok a to ze by mal jeden clovek schopnost nepriamo navodit inym smrt len preto, ze ich preklaje, to mi pride tak nejako ...nepravdepodobne...on ten Risko si to sice o sebe mohol mysliet ale ti ludia mohli dostat rakovinu aj z inych dovodov, napriklad z toho ze pochadzali z nezdraveho prostredia. Napr. moji stari rodicia ziju v okoli Prievidze, a tiez vela ich znamych a priatelov malo rakovinu a podla mna to ma viacej do cinenia s priemyselnym znecistenim co v tej oblasti kedysi bolo (a mozno stale je), ako s nejakymi kliatbami. Vsak musi existovat aj nejaka rovnovaha a ak by jeden clovek mal schopnost hocikomu koho preklaje sposobit smrt, tak by tam ziadna rovnovaha nebola, ak chapete co chcem povedat...
ahoj ,ja som bol cely zivot k tymto veciam skepticky,aj trocha stale som ,pred asi 23 rokmi som pracoval s clovekom co sa zaoberal vestenim,samozrejme ma to zaujalo,tak som vyzvedl,ten clovek bol zvlastny ako melancholik,alebo nafetovany,taky samotar ale ked zacal hovorit tak recnil,proste divny,kecavali sme spolu ,preberaly to,on sa nezaoberal ciernou magiou ,podla neho rozhovori s mrtvimi,jeho manzelka ano,a sla tak daleko ze chcela ist do rise mrtvych ,,tri dni bolo v kome ,potom jej to zakazal,aj ona si uvedomila ze bola daleko a prekrocila hranicu,to su v skratke jeho slova,on na vestenie pouzival zlatu virgulu,chcel som aby mi vestil a aj kamarat,prvy siel kamarat,vysiel biely ako stena nechcel povedat co mu narozpraval,ale ze aj podla fotky ,vtedy priatelky,neskor zeny povedal kde bola operovana atd,on ze mu povedal ze zle,stretol som ho pred dvoma rokmi je invalid,nechel som sa pytat co mu je,chodi vypada celkom okey,ale je invalid bez znamosty,co na slovensku je co povedat aby uznaly invalida,ukazal mi akurat tasku s liekmi,kopa liekou,,,potom som siel ja snazil sa ale povedal ze som silny nepustim ho,a chcel som,proste ze do mna nevydi hoc som sa snazil,akurat potom mi povedal ze budem mat problem s ramenom,sranda pred troma mesiacmi mi zamrzlo rameno,bez akych kolkvek naznakoch vecer ok rano nezdvihnes ruku,pirule obvodna,2dni a ruka dobra ,objednal som sa prednostne k obvodnemu ten mi ju opichal ok,teraz ma chyta druhe ,,budem musiet asi ist zas k doktorom,ja sa im radsej vyhybam,moj pribeh mozno dve nahody mozno pravda,ja verim ze par vyvolenych ma moc vidiet ale je vela podvodnikou,vestca spoznas je iny ako obycajny ludia,urieknut sa neda ak mas vnutornu silu,skus meditovat potom tri krat odpluj nech to ide na toho kto ta uriekol,nikdy nemenuj,len nech sa to obraty,ja to vzdy od mala robim ,neviem preco ked citym nieco take zadumem sa odplujem tri razy a mam pokoj,jedna co ju obvinovaly ze vie uriest a aj liecila ,ja som ju nemusel ,sme sa tolerovaly ,sa nahnevala na mna ani ma neodzdravila ,potom ma zacala zdravit,tiez som to citil odplul si nech sa to obrati myslel som na nu ale nepovedal meno,uz je pochovana,ked som mal rok presne si pametam par chvil,co boli prekvapeny stary rodicia aj rodicia,v 8rokoch mi umrela prastara mama moc ma mala rada zobudil som sa presne ked umrela o dve hodiny nam to oznamily ,neviem preco som ako dieta vstal a zbudil rodicou presne ked umrela,,,aj tak stale som skeptik lebo je vela ojebavakoch ale inac verim,ale aj to ze kazdy ma svoju silu len ju najst a rozvinut
ano verim mna mama prekliala niekolkokrat v afektoch , nema ma rada to co tu zazivam cele roky nervovo somsa z toho zrutila , mam chore srdce a toto je tu stale neviem ako dalej fungovat som na uplnom dne , nevladzem ,byvam na dedine kazdy to vie co mam doma vraj aj cierna magia je vtom , nemam peniaze neviem zmenit celu tu situaciu ak je tu niekto co by mi vedel pomoct nech mi napise
akože energia či už pozitívna či negatívna je všade čiže verím ,že ked je človek medzi ludmi čo su zlý atd tak tu energiu z tých zlých sa prenesie do obete čo tam bol ,,,,,, veriť vo veštkine by znamenalo veriť v osud ,ale keby existoval osud tak by všetko bolo do predu dané a načo by sme mali slobodnú vôlu ked je všetko dané ? tím padom by sme nerozhodovali slobodnou volou ale proste by sme žili film ktorý už j nakrutení a to je blbosť lebo to by mohlo znamenať aj to že boh je nespravodlivý kedže by dovolil aby niekto išiel do pekla len preto že jeho osud bol dopredu dani že zabije atd ...ale som veriaci a viem že boh je spravodlivý a máme slobodnú vôlu ktorou rozhodujeme čo urobime do budúcna a nič není dane lebo my sme strojcovia toho čo urobíme do buducna .....na tu negativnu energiu verím že sa dá preniesť na iných ,,,kto sa cíti dobre u nepriatelov ? nikto! lebo tam cítime negativnu energiu kedže ten nepriatel o nas myslí len v zlom a to sa aj prenaša ...to je moja teoria
"Mozte vsak stretnut ludi, ktori hovoria..." -opravujem po sebe chybu z rychlosti a z nepozornosti, nie z nevedomosti.
Tiez som na vestkyne, ezoteriku a ine veci medzi nebom a zemou dlho neverila, ale kym clovek sam nieco nezazije, neuveri. Takze chapem aj tych, ktori na vestkyne neveria. Kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor, jasnacka.
Mila zakladatelka temy, skus sa nejako odputat od matky, odist od nej a mozno po odchode od nej sama zistis, ze sa ti v zivote lepsie dari. Kiez by si nasla lasku aspon v podobe milujuceho partnera, ktory ta bude mat rad a bude ti oporou na ceste zivotom.
este ze priznas,ze aj tu kazivost chrupu nemaju na svedomi :)off radsej
Je to o tom rozoznat ktori ludia nam do zivota tu negativitu vnasaju a bohuzial niekedy sa to da iba s odstupom casu a zlo moze dovtedy mat vplyv na vas zivot..
Ja som Mariku pochopila. Mne vestkyna povedala to iste, ze cudzi ludia na mna prenasaju zlu energiu a ako keby mi chceli vedome ublizit este viac nez co som v zivote prezila..
Ti, ktori sa tu do mna navazaju, asi nepochopili pointu toho, co som napisala, ale aj tak dakujem pekne vsektym, ktori si nasli cas to precitat, lebo viacere prispevky som sem dala dost dlhe aj v inych temach. Pointou toho, co som pisala, nebolo to, ze by som tych dvoch obvinovala z nejakych papierov, ktore mi podstrcili klamarske poistovacie agentky, ktore mi na otazku, co to podpisujem, tvrdili, ze podpisujem nieco ine ako v skutocnosti podpisujem. Pointou bolo to, ze ked sa bud casto stretavam, alebo intenzivne komunikujem so zlymi ludmi, nedari sa mi v zivote a deju sa mi same zle veci a ked tychto zlych ludi zo svojho zivota vymazem, zrazu sa mi akoby zazrakom zacne dobre darit a presne to bolo to, o com mi horovila vestkyna. Pokial ide o poistovacie agentky, samozrjme som si to, co podpisujem dokladne precitala aj viackrat, ale som tomu nerozumela, preto som sa opytala tych agentiek a ony ma vzdy oklamali. Tym padom sa stal zo mna clovek zatrpknuty, ktory uz nikdy ziadnemu poistovaciemu agentovi doverovat nebude a nikdy sa u ziadneho nepoisti. A hotovo. Ak ma sklame osoba A, uz jej nedoverujem, ale este doverujem osobe B. Ak ma sklame osoba B, uz jej nedoverujem, ale este stale doverujem osobe C. Ak ma ale sklamu vsetci poistovaci agenti, nedoverujem uz ziadnemu. Mala som zivotne dochodkove. Vkladala som 15 € mesacne a bolo to uzavrete na dobu 17 rokov s tym, ze po uplynuti tych 17-tich rokov dostanem sumu o trochu vyssiu ako som tam vlozila. Ak by som to ale zrusila teoreticky napriklad po 10-tich rokoch, dostala by som len polovicu toho, co som vlozila. Zazvonila mi pri dverach agentka po 4 roky pred uplynutim doby poistenia a povedala mi, ze bezpodmienecne treba na mojom poisteni uskutocnit zmeny. Ja jej nato, ze ziadne zmeny uskutocnit nechcem. Ona, ze to sa musi a pytam sa jej, o ake zmeny ide. Blabotala nieco o tom, ze k zmluve podpisujeme dodatok, podla ktoreho ked si zlomim ruku alebo nohu, dostanem nieco od poistovne, hoci to aj nebude uraz s trvalymi nasledkami. Ale s tym, ze budem platit mesacne o dve Eura viac. Tak som teda precitala, co podpisujem a zdalo sa mi to O. K. Az kym mi neprisli postou domov papiere z poistovne. Pod papierom, na ktory som davala podpis, bol este jeden papier (tenucke papiere typu piseme ako cez kopir), ktorym bolo zrusenie poistenia, ktore som ja ale rusit nechcela a prvy papier bolo zalozenie noveho poistenia, pri ktorom budem platit 17 € mesacne po dobu 40-tich rokov a k nemu som dostala aj tabulky odkupnych hodnot a ked som si to precitala, tak suma, ktoru by som bola v pripade dozitia dostala, bola asi o dve tisicky v Eurach mensia ako celkova suma, ktoru by som bola za tie roky vlozila. Nakoniec som sa nahnevala a novu poistku som zrusila. Takto ma osklbali a nebola som ani zdaleka jedina. Preto vas, ludia moji, varujem, ak mate zivotne dochodkove poistenie s tym, ze o par rokov sa vam skonci, NIKDY NEDAJTE POISTOVACIEMU AGENTOVI AKYKOLVEK PODPIS, NECH UZ BY VAM ROZPRAVAL COKOLVEK!!! To bol len jeden zazitok s poistovacou agentkou. O dalsom, tom horsom, tu teraz pisat nebudem. K tej takzvanej akoze kamaratke len tolko, ze boli sme spoluziacky na ZS. Po skoneceni skoly sme sa obcas ako kamosky stretli. Niekedy sme sa aj na viac rokov odmlcali, inokedy sme sa stretavali takmer kazdy den a ak sme sa aj nestretavali, tak sme spolu velmi intenzivne e-mailom komunikovali, skypovali... A prave o toto tu teraz ide. Vzdy, ked sme sa odmlcali, ze sme sa aj viac rokov nevideli, dobre sa mi darilo a bola som stastna, ale na druhej strane vzdy, ked prislo obdobie, co sme spolu velmi intenzivne komunikovali, tak akoby zazrakom sa mi diali vo financnej oblasti same zle veci, ze som si uz fakt zacinala mysliet, ze som asi prekliata, hoci ezoterikou som sa do hlbky nikdy nezaoberala. Milka mala jednu kamaratku - Marianku, s ktorou sa tiez stretavala dost casto. Marianka sa so svojim priatelom zufalo snazila o dieta cele desatrocie a bez uspechu. No akonahle s nou Milka prerusila kontakt a zmizla do zahranicia, zrusila FB konto a aj dva roky tu kamosku snaziacu sa o dieta nenavstivila, ani si nezavloali, nenapisali, proste nic... cuduj sa svete, Marianke sa narodilo dietatko, krasny a zdravy chlapcek. Milka kedysi davno pracovala v jednej fabrike na Slovensku. Mala tam inteligentnu kamaratku, ktora si setrila peniaze a robila si plany, ze neskor pojde studovat. Nakoniec skoncila na psychiatrii a diagnostikovali jej schizu. Milka sama mi povedala, ze ona nechape, ako je to mozne, ale takmer vsekty jej kamosky skoncili na psyche so schizou, ci niecim takym a este dodala, ze ona uz naozaj nevie, ci je prekliata, ze pritahuje k sebe samych sibnutych a cudovala sa, preco ja osobne nikoho so schizou nepoznam. Aj sam Richard mi povedal, ked som s nim uz byvala sama a mal taku svetlejsiu chvilku, ze on nechape, ako je to mozne, ale vzdy, ked je Milka pri nom, tak sa mu nedari a same zle veci sa mu deju, ale ked sa na cas odlucia, dari sa mu lepsie. Vestkyne casto hovorievaju o ciernej magii (nieco ako prekliatie) vyplyvajucej zo zavisti zlych a zloprajnych zavistlivych ludi. Milka mala IQ podla mojho odhadu mierny podpriemer, mala sice strednu skolu s maturitou, ale mala vysokointeligentneho brata s fotografckou pamatou, ktory mal IQ ako genius, vystudoval VS a zmizol do zahranicia, kde ziskal pracu primeranu svojmu vzdelaniu s velmi slusnym zarobkom. Rodicia ho ospevovali a pred rodinou vychvalovali a ju az tak nevychvalovali, obcas o nej pred pribuznymi povedali, ze je sprosta. Ale vedela sa naucit nemcinu (aj ked nerozprava gramaticky spravne, ale tolko uz povedat vie, kolko potrebuje) a nabrat tu odvahu odist. Leniva nebola, skor sa hnevala na Risa, preco on nechce robit a neustale vsade, kam s nim ide, jej pred kazdym zamestnavatelom len hanbu robi tym, ze taha nekonecne dlhe marodky. Riso bol v podstate stastny clovek aj so svojou lenivostou. On si cely zivot prelezal s vyvalenymi sunkami s notebookom na neustale rastucom, coraz vacsom bruchu a div, ze sa chrbtom a ritou o tu postel nezakorenil. Milka zase vecne nespokojna frflajuca na kazdeho a na vsetko mala len jednu jedinu temu na rozhovor a tou bolo porovnavanie sa s velmi bohatymi ludmi, s politikmi, celebritami a inymi, preco su vsetci bohati, len ona je chudobna a preco sa jej nedari. Pravda je taka, ze sa jej darilo lepsie ako mne, lebo zuby mala zdrave a ja som do zubov vrazila tolko, ze mam z toho dlhy doteraz. Ale to su potravinove intolerancie, s ktorymi som sa narodila a ktore by som mala, aj keby som nebola poznala Milku a Risa. A z tych intolerancii vyplyva aj vysoka kazivost zubov, s ktorou zufalo a tazko bojujem cely zivot. Neobvinujem tych dvoch z toho, ze som k nim vtedy isla byvat, ved som sem aj napisala, ze to bolo moje rozhodnutie, ktore dodnes lutujem (a zaroven chyba, z ktorej som sa poucila), ale pointou je, ze keby Milka, lakoma a zgrliva, ktora ako jedina ma tam chcela mat, nebola citila zo mna financnu vyhodu, cize sancu pre seba platit menej za podnajom, nebola by ma tam zavolala a reci o tom, ako sa na mna Risko tesi, lebo ma chce spoznat, boli z jej strany iba obycajnym klamstvom. Ked som sa k nim nastahovala, z Risa viackrat vyhrklo, ze on si takto byvanie nepredstavoval, ze on chcel byt s frajerkou a predstavoval si to tak, ze oni dvaja budu ako par spolu. Vtedy som pochopila, ze Milka ma oklamala. A nie raz. Vestkyna mi len otvorila oci a povedala, ze to nie je kamaratka, ale osoba, ktora sa ozve len vtedy, ked moze nejakym sposobom zneuzit moju dobrotu a este, ze jej zavistlive a zloprajne myslienky su velmi silne a ak chdem, aby sa mi splnili moje zivotne plany a ciele, musim tuto osobu zo svojho zivota definitivne vymazat. Preto som ju vymazala a znovu sa mi zacalo darit. POdla vestkyn a bosoriek prekliatie sa vraj prejavuje rozne, u niekoho tak, ze sa mu z nepochopitelnych dovodov deju zle veci vo financnej oblasti a u ineho zase tak, ze skonci na psychiatrii, hoci je v skutocnosti celkom zdravy. Richard sa mi viackrat priznal, ze uz vo svojom zivote mnohych ludi popreklinal, aj mi povedal, ako to robil a vraj vsetci, ktorych preklial, do niekolkych mesiacov zomreli na rakovinu. Mna ale nepreklial, iba intrigami a klamstvami pred majitelkou bytu ohovaral, lebo nevedel byt chlap a narovinu povedat, preco odchadza, ale vsak majitelke to doslo. Milka bola v podstate polutovaniahodny clovek, pretoze sa nevedela nikdy z nicoho tesit, nevedela sa tesit z malickosti a nikdy, nikdy nevedela ludom dobre priat a testi sa z toho, ked sa inym dari, aj do svojho brata sa neustale navazala a hovorila o nom same zle veci. Ona sa doslova tesila z toho, ked sa inym diali zle veci a ked sa im nedarilo. Mnohokrat som jej rozpravala o tom, ako sa niekomu stalo nieco zle a ona sice nepovedala ani slovo, ale na jej tvari som videla obrovsku radost a stastim rozziarene ocka. Inokedy som jej rozpravala o tom, ako sa niekomu stalo nieco dobre, z coho som sa ja, samozrejme, tesila a na jej tvari som videla zurivst, zlobu a zavist. Neverbalna komunikacia teda zradila svoju vlastnu majitelku. Neverbalna komunikacia ukazala, aky je to clovek. Milka a Richard sa o inych ludoch len v zlom vyjadrovali a nikdy o nikom nepovedali nieco v dobrom. Na zaklade toho som logicky usudila, ze ked sa v mojej pritomnosti o inych vyjadruju len a len v zlom, pravdepodobne sa aj o mne budu pred inymi vyjadrovat v zlom. Kazdy clovek ma dobre, aj zle vlastnosti. Mozte vsak stretnut ludi, ktory hovoria iba o zlych vlastnostiach inych. Ti sa budu aj o vas pred inymi vyjadrovat len v zlom. A ak na vas ziadu zlu vlastnost nenajdu, tak si nejaku vymyslia a budu sirit intrigy. A rovnako mozte strentut takych, ktori hovoria o dobrych vlastnostiach inych. Ti sa budu aj o vas pred inymi vyjadrovat v dobrom. POINTA: Aj komukolvek z vas sa moze stat, ze ak budete mat isteho cloveka pri sebe, alebo s nim nejako intenzivne komunikovat, aby vzdy vedel, kde ste a co robite, tak sa vam akoby zazrakom budu diat vo financnej oblasti same zle veci a ak toho cloveka zo svojho zivota vymazete, znovu sa vam zacne darit. Ja neviem, preco je to tak, ale ono to naozaj funguje, mam to odskusane na sebe.