Ano utekaj za doktorom on sa pekne s tebou porozprava a uprimne sa bude zaujimat o to co prezivas ako to prezivas,preco priatelku uz nepritahujes atd.a isto ti aj vysvetli preco nepocitujes hlad ked si v takej emocii a isto ti pomoze vyriesit a napravit to prirodzenou cestou bez chemikalii ktore by mohli vyvolat vedlajsie ucinky a ty budes zase fit po telesnej a dusevnej stranke...No a ak si tiez myslis ze takehoto doktora asi tazko najdes tak jedina cesta je si pomoct sam..skusim ti vysvetlit na bunkovej urovni preco v takom stave ti nechuti jest a pod...Clovek co sa dostane do emocionalneho stavu (smutok,hnev,ziarlivost,nenavist,pocit beznadeje,frustracia,neviem co konkretne ty prezivas atd..) tak v takom to rozpolozeni tvoje bunky su zaplavene peptidmi (latky-aminokyseli ktore vyrobi hypotalamus suvysiace s konkretnou emociou) cize bunka je uzavreta a vtedy nemoze plnit svoju funkciu-priimanie zivin,ras,regeneracia,detoxikacia atd.Z fiziologickeho hladiska stres vyvolava zmeny na vsetkych organoch a to hlavne pokial ide o vylucovanie adrenalinu,kortizolu,glukozy,rastoveho hormonu...Snad sa mi podarilo ti vysvetlit preco tie omocie-stres maju taky dopad na zdravie cize aj na priimanie potravy a v takomto stave nech zjes cokolvek tak aj ked to nevyvratis tak to telo(bunky) nedokaze spracovat a tym si sposobis dasie tazkosti a z toho dalsi stres...Moje odporucanie pre teba by bolo nevytvarat si dalsi zbytocny stres koli tomu ze uz tyzden nejes (ludsky organizmus ma schopnost prezit aj po dlhsom case nejedenia,ale doktori o tom nevedia) skor sa zameraj na vyriesenie-pochopenie tvojho psychickeho problemu.a skus len cistu vodu a zeleninove stavy aj ked po malych duskoch...ak mas niejake otazky kludne sa pytaj...