ahojte:) problem s vahou nemam,ale za moju problemovu oblast povazujem brucho.Cvicila som od trenerky jillian 30day shred,teraz 6week 6packs co je cvicenie na brucho.Moj problem spociva v tom ze neviem ako casto je najspravnejsie do tyzdna cvicit-ci kazdy den alebo robim chybu ak kazdy den cvicim??a dalsia vec ze som si vsimla ze odkedy cvicim a zacalo to moje telo registrovat mam akokeby hornu cast brucha taku vypuklejsiu co som predtym nemala a teda moc sa mi to nepaci ?vie niekto co to je ?stretli ste sa s tym?
Ako casto cvicit brucho?
Minimálne 4x do týždňa?Čo ste sa zbláznili?Optimálne 3-4x cvicenie obden(1den cvic-1den volno-1den cvic)
A samozrejme musíš upraviť stravu aby bolo vidieť pekne vyformované brucho.
a to su ake cviky na hlboke brusne svalstvo?? to prvy raz pocujem take daco??
cvičit minimálne 4 x do týždňa opakovať serie, ja cvičím na fitlopte, na šikmej lavičke a mám nahrané cvičenia s Oľgou šipkovou tak sa inšpirujem podľa toho.
kazdy den
je to diastaza - rozostup brusnej steny, robi sa to vtedy, ked sa posilnuju prevazne povrchove svaly bez toho, aby bol pevny hlboky stabilizacny system. treba spevnovat tzv. core - hlboke brusne svalstvo, vtedy bude brucho krasne oplostene bez vseliakych vydutin.
NO2 a to sa ti paci tak do gule vytvarovane brucho? a anonym cvicila som od jillian 30day shred a 6week 6 packs je to na youtube ale ked som necvicila to tak nejake brusaky na sikme svalstvo,zdvihy noh,planck a podobne take domace cviky,no na bruchu nemam az tak vela tuku a takto sa mi to prejavilo.Mne sa paci vyformovana postava ale sa mi zvacsilo to brucho v hornej casti odkedy cvicim-je to tvrde,nie je to sadlo
hviezdicaa A aké cviky cvičíš Prosím ta a ako dlho?
chodzou a behom si pekne telo nevyformujes - jedine, ze budes sprintovat. da sa tu aj vlozit fotka, tak mozes to skusit, lebo neviem, ci hovorime obe o tom istom. vypracovane brusko je pekne. no je to na tebe, cvicit ani prestat cvicit ta nikto nutit nemoze :-)
no len ja som troska na pochybach ci dalej pokracovat v cvikoch na brucho lebo ako vypukle to mam hore,a ked si dam obtiahnute tricko tak fakt to vyzera zle.a bojim sa ze dalsim cvicenim sa mi to este zvyrazni,no a to tedaozaj nechcem.co teda robit?cvicit ci uz necvicit brucho a radsej sa upriamit na chodzu/beh ?
telo rychlo reaguje na zmenu. mne tak vybehol "kopcek" na bicepse, ked som zacala cvicit. cize pravdepodobne su to horne kocky. najtazsie sa modeluje spodne brusko, tam je tuku najviac. ale tuk odide len a len vtedy, ked prijem energie bude nizsi nez jeho vydaj. samotne cviky tuk nepalia, vzdy je to predovsetkym o strave