Prvý vzťah a panenstvo

Príspevok v téme: Prvý vzťah a panenstvo
fidorka56

Ahojte všetci :)
Mám po 20tke a môj priatľ je odo mňa starší takmer o 8 rokov. Pred ním som mala len také známosti, nič vážne. Ani teraz to nie je ešte vážne, sme spolu len krátko a vidíme sa len raz v týždni, poznám ho len ,,pár piatkov". je mi sním dobre, ale som si istá, že nie som namotaná ani nie som zamilovaná. Akceptujem jeho bozky, dotyky, aj anpriek tomu, že pred tým som to ešte nezažila. Nebránim sa a on si podľa mňa myslí, že som skúsenejšia. A opak je pravdou, ešte som ani s nikým nespala.
On sa ma estee na byvale vztahy nepytal, ale neviem, bojim sa, ze bude odo mna o chvilu ziadat aj sex. Je este k nemu necitim, to co by som mala, lebo potrebujem viac casu, aby som mu doverovala a lepsie ho spoznala. Na poslednom rande ma uz zacal za prsia chytat, pacilo sa mi to, len chcem, aby trochu spomalil. Mam mu to povedat, ze som este nikoho nemala, aby spomalil, ale ako?
Ďakujem za odpovede :)

tooooom

Samozrejme, ze mu to povedz a bud uprimna. Necakaj od neho, ze na to pride sam, ze ma spomalit. Mozno si tiez mysli, ze ked sa ti to pacilo, tak ma ist dalej. Nevies co on sam ma za sebou, mozno mu bude pomaly priebeh tiez vyhovovat :) uprimnost je zaklad