Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

5 tibeťanov

Stefan Pluta

Päť Tibeťanov funguje. Osobne to cvičím už roky. Okrem viditeľných výsedkov sú tam aj veci ktoré nie sú na prvý pohľad viditeľné.
Odporúčam všetko pravdivé o tomto cviku z tejto stránky:
www.novaduchovnicesta.cz

FANY43

Začala som cvičiť päť tibeťanov ale bolo mi veľmi zle točila sa mi hlava a bolo mi zle od žalúdka ako keby som bola na kolotoči je to normálne?

jedulka

zack...velmi mě zaujal tvůj příspěvek.O síle energie vím mnoho let,ale vždycky jsem se toho bála-neumím se s tím ztotožnit-asi příliš potřebuji vše ovládat rozumem.Včera mi můj přítel moje koně na zahradu,protože mám několik let bolesti a nemůžu za nima.Velmi mě zarazilo jak je jedna z mých kobyl pod stresem a to je chovám volně, žádné zavírání,když chtějí do boudy je to jen na nich.Už od pohledu se mi nelíbila,něco nebylo v pořádku.Přistoupila jsem k ní a bylo to cítit jak syrečky.Opřela jsem se o ní a vzala ji hlavu do rukou,utišovala jsem jí,hladila po mordě a ona udělala něco co v řeči lidského těla znamená uvolnění.Vyděsilo mě to, co se s ní děje? A začala jsem jí bez rozmyslu masírovat tělo kus po kuse a měla jsem potřebu mávat rukama jako bych vyháněla zlou energii.Pořád to cítím.Na mě se nepřeneslo nic,ale ona se velmi zklidnila=uvolnila a přestala reagovat na vedlejší podněty tak jak je k tomu vychovaná.Abych se ubezpečila jestli jsem se už úplně nezbláznila,dala jsem ji na londžku a poručila jít kolem mne.Měla s tím problém,přestože tohle velmi dobře zná.Tak jsem ji to ztížila,netočila jsem se s ní ve směru jak byla zvyklá ale nechala jsem jí kroužit kolem mne,bez očního kontaktu.Kupodivu se nechala svést a začla mi zase důvěřovat.Co jsem to vlastně dělala???

KATKA007

vždy sa musí začať od začiatku .. a nevynechávať meximalne 1 den... viac nie.. precitaj si knihu tam je všetko všetko :)

riska

Dobrý den.Mám 31 rokov a mám posun 3 medzistavcových platničiek o 7mm.Platničky sa nachádzajú podľa doktora v oblasti kde nie je miecha.Asi pred rokom kým zistili diagnózu som cvičil 5tibetanov.Potom som prestal.Mohol by som sa vrátiť k cvičeniu,alebo je to pre mna nebezpečné?ďakujem

jv

No na zvyšenie počtu otáčok čakier (čo robí toto cvičenie) sú aj iné metody (sám cvičím túto metódu 5. rok a do kopca 200 m vynesiem 2 veľké tašky bez problémov čo predtým nebolo - kríže ma nebolia mám 63 r.). Takže ďalšia metóda: Do jednej dedinky v Japonsku prišiel cisár a pýta sa jedného roľníka čo robíte, že sa viacerí doživate cez 130 rokov? A on mu odpovedal, že nič také len 3 x do mesiaca si popaľujú (zväzkom paliny dračiej )bod pod kolenom - 4 palce pod jablčkom a 1 palec do strany. Tam je totiž hlavný energetický bod a na pritlačenie dobre zabolí. No a ja to robím tak, že čítam na PC noviny a krúžím fénom po tom bode. No kedže je to zadarmo tak aj každý deň. Ale minule som citil, že je toho veľa. Takže 2 - 3x do týždňa to robím a cítím ako keby som zobral 3 Geriavity tabletky.

mathilde

tiez cvicim 5t tak pol roka. mne 5t pomohli zbavit sa roznych bolesti chrbta, spevnit ruky, celkovo som sa narovnala a spevnila (nie schudla). k tomu po istej dobe cca 2 mesiace sa snazim cvicit jogu, co neskutocnym sposobom uvolnuje stres a nabija energiou.