neskutočné ako sa môže život obrátiť na ruby za tak malú chvíľu... pánovi prajem veľa síl, toto by dokázalo položiť hocikoho. Ja som mal problémy s krátkozrakosťou no našťastie to sa dá liečiť takmer jedným posedením u lekára nie ako toto. Ja aj brat sme boli na tejto klinike www.veselyok.com a od vtedy nemám problém s očami. Škoda, že pánovi takto pomôcť nedokážu
Tma zaľahla len na moje oči, všetko ostatné funguje
Pekný a veľmi poučný príbeh,ako sa popasovať s takým handikapom.Rada čítam a počúvam podobné historky.Malo by to byť povinné čítanie najmä pre ľudí,kt. hľadajú a vytvárajú si problémy tam,kde vôbec nie sú a vonkoncom nie sú ochotní počúvať aj iný názor ako ten ICH.Nepoznajú a nepoužívajú slovíčka ako "prosím,ďakujem",nevážia si čas a enegeriu ľudí,kt.sa im snažia nezištne pomôcť.Neuvedomujú si,že na druhej strane môže byť človek so skutočnými problémami/finančné,vzťahové,zdravotné,.../, neľutuje sa,každý deň sa pasuje so životom ako len najlepšie vie,problémy sa snaží SÁM prekonávať a EŠTE aj druhým POMÁHAŤ.Pánovi držím päste a ja som vďačná za to,že nie som na jeho mieste.
Žil som si celkom normálny život človeka v strednom veku. Deti mi už vyrástli, odsťahovali sa, a ja som sa zmieril s tým, že ma len občas navštívili.