Prosím poradte mi....vidím, citam, ze tu je veľa rozumných ľudí a preto poprosim o radu....snažím sa schudnúť, váha mi už strašne dlho stojí na jednom mieste..mám 71,, 72 kg, pri vyske 167cm.....mám ale problém, robim 12hodin denne, strašne by som chcela cvičiť, ale po 12cke sa mi už nechce....robim tyzden ranná a tyzden nočná....a este dačo, ako viem, kedy mám zrýchlený alebo spomaleny metabolizmus, ako to zistím??? Podľa pravidelnej stolice.....??? Prosím dajte mi dáke typy na schudnutie....ináč prácu nemám sedavu, mám tam dosť pohybu....poradte, ďakujem.....
Snažím sa schudnúť
ahoj rng
nemam nic zo stitnou zlazou a ten japonsky vyrobok, kde sa to da zohnat??? ako mam napisat tu tvoju stranky????
Este jedno: zvyseny stres zvysuje v tele hladinu hormanu cortisolu, ktory sposobuje ukladanie tukovych rezerv na bruchu a u zien aj na stehnach.
Takze zdoraznujem kazdemu, ze si musi najst cas a sposob ako znizovat stres, lebo neadresovany stres je doslova zabijak. Ako na to pozri cez Google.sk pod mojim nickom a slovom stres.
Az 60% zien ma znizenu cinnost stitnej zlazy a to vedie casto k nedostatku energie a naberaniu vahy. Preto dnes kazdemu odporucam brat doplnok jodu a selenu.L:ebo tychto dostavame v potrsave , podla novsich vyskumov lekarov, co sa zaoberali s jodok, primalo. Japonci napr dostavaju vo forme morskych rastlin)najma kelp=saccharina japonica) v priemere vyse 80 basobok a su to jeden z najzdravsich narodov na svete, ziju az 10 rokov dlhsie, v priemere , nez Slovaci, takze je co sa od nich naucit.
S vekom ide váha hore. Čo už. Šťastie začína v hlave, nie v kilách. Mne síce váha vždy napíše, keď sa na ňu postavím, že váži pouze jednu osobu, ale neviem po česky, tak ma to netrápi:-)
Keď chceš schudnúť tak musíš každý deň aspoň 200 brušàkov zvládnuť a basta
aspon 60, alebo 65......ty mas kolko???
Čo chceš ešte však máš 71 kg koľko chceš mať 50?
preco??? po 100 rokoch sem dojdem a chcem radu...
Ešte stále ty? Kedy das sebe pokoj?
co je ruzickova???