Prepacte, som blba, ze sa musim pytat tákto. Ale som brutalne zufala. Pred vyse mesiacom som spala s jednym chalanom. Bol to moj druhy sex v zivote a boli sme pripiti - takze perfektne, bez ochrany. Na druhy den som sa ho pytala, ci by som sa mala bat otehotnenia. Vedela som, ze to bolo kratke a nedokoncene ale pre pokoj duse. A on ze urcite sa netreba bat. Uverila som az ked mi po tyzdni odvtedy dosli kramy. O den kratsie nez normalne, ale dosli. Teraz uz mi nasledujuce ale tyzden meskaju. Preboha prosim, mozem byt v tom? Ja sa hrozne pre to stresujem.
Tehotna? Tyzden meskaju a som blba...
Áno môžeš byť v tom
redka, len trochu poopravim, lebo potom si baby, co nedokazu ani otvorit knihu biologie myslia, ze co vsun a meskanie menzesu, to tehotenstvo. takze, autorka, ak si jeho spermia nepodala ruku s tvojim vajickom, tehotna nie si. menzes ti moze meskat zo stresu, nie si ziadna vynimka, je to bezne.
Dvadsat. Nie som blba sexuchtiva pubertiacka, aj ked to tak vyzera.
Ja som totiz uzivala antiku, v lete som prestala, potom som pol roka kramy nemala, od decembra sa nastartovali, ale chodili vzdy par dni skor, taky 24 den.
Chora som bola pred necelym mesiacom , zapal priedusiek.
kolko mas rokov?
Lebo som naivna krava a verila som ludom. A s tym som skoncila, rovnako ako som skoncila d chlapmi, ktori su vsetci obycajni klamari a vyuzivacni manipulatori.
ale k veci... ano mozes byt tehotna... ale to meskanie moze byt aj zo stresu, prechladenia, nebola si nedavno chora? inac mas MS pravidelny?
"ked ste predtym nesexovali a NEMATE SAJNU AKO TO FUNGUJE tak verite, ked vam povedua ze je vsetko ako ma byt."
A TY PRECO ROBIS NECO O COM NEMAS ANI SAJNU??????
Dakujem vam za naozaj zmysluplny komentar, ktory ozaj pomohol. Ja si uveduomujem ze som spravila chybu, ale ked ste predtym nesexovali a nemate sancu ako to funguje tak verite, ked vam povedua ze je vsetko ako ma byt. Verte ze uz teraz som poucena tak, ze uz by som nikdy s nikym nespala.
Ludom ktori to robia bez ochrany- tak im treba! Nemaju byt sprosti, co cakaju? Dufam ze si tehotna, aspon sa poucis z chyby...