Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Macicka zvracia uz 5 dni, rodicom to je fuk

Príspevok v téme: Macicka zvracia uz 5 dni, rodicom to je fuk
mimuskakk

Dobry, mame na dvore macicku, ma vyse 10 rokov cize je podobne stara ako ja mam 11. Uz 5 dni vracia, napriklad sa naje, da to zo seba von a potom mozno tak este dvakrat alebo trikrat vygrcka priesvitnu tekutinu ako keby vodu. Uz sa to deje 5 dni a moji rodicia s nou nechcu ist k doktorovi, ze nemaju tolko penazi ale ja sa bojim co moze byt s macickou. Ci neni otravena alebo co. Inak je cula, maznava, beha, ale obcas teda grcka cez den. Sestra vravela ze ma lieky ludske proti grcaniu. Mozem to dat aj macke? Len trochu samozrejme lebo uz sa o nu bojim

daniuska

Moze to byt vselico, od neskodneho cistenia si srsti, kedze teraz macky plznu, lebo je jar, az po vaznejsiu chorobu, vo vseobecnosti macky aj psy casto zvracaju, ked nezvracia v kuse cely den a je inac cula a chuti jej jest, tak to nemusi byt nic vazne, ale vzhladom na jej vek 10 rokov je uz aj dost stara

Biela Kobra

Ahoj, otrava to nebude, ale môže to byť zápal alebo hocičo iné. Môžeš jej dať živočíšne uhlie - trochu rozrobiť vo vode a dať do papuľky čistou umelohmotnou striekačkou, ale na toto je už neskoro, 5 dní vracania pre mačky je strašne veľa. Mal by ju vyšetriť veterinár, tých pár euro hádam na to rodičia nájdu, a lieky, napríklad antibiotiká, pre mačku nie sú také drahé ako pre ľudí, pretože na tú váhu, čo mačka má, treba minimálne množstvo, ale musia to byť veterinárne lieky. Takže k veterinárovi. Pripomeň rodičom, že nechať trpiace zviera bez pomoci je protizákonné. Držím palce.

Deria

Nie, macicke nedavaj ziadne lieky, lebo jej mozes uskodit! To moze byt vselico, preco zvracia, napriklad aj mozu byt aj ladviny, mocove cesty a pod., co maju macicky casto. V kazdom pripade by ste mali ist s nou k veterinarovi! Skus presvedcit rodicov, lebo sa urcite trapi. Take drahe zase nebude to vysetrenie. Nedostavas od rodicov nejake vreckove? Mozes im povedat, ze si odpustis zo svojho vreckoveho alebo ze si odpustis nieco ine, len nech idu k veterinarovi. Ked zvracia uz tak dlho, 5 dni je vela, tak to nie je len tak a urcite potrebuje pomoc. Je pravdepodobne, ze ma aj bolesti, co sa moze zhorsit. Drzim palce, aby sa ti podarilo rodicov prehovorit.

ladyb

Tie lieky by som jej nedavala, moze jej to viac uskodit ako pomoct. Najlepsie by bolo ist za veterinarom, nemozes ist s niekym inym z rodiny? alebo so sestrou? Skus este prehovorit rodicov, to ze pojdete s nou za doktorom, este neznamena, ze budete vela platit, staci ked ju vysetri, mozno vam iba poradi cim ju krmit a podobne. Za vysetrenie rodicia nic nedaju, a ked uz, nebude to ziadna vysoka ciastka.