Pukajú vám kosti? Zistite, kedy je to RIZIKO!

Táto diskusia patrí k článku: Praskajú vám kosti? Pozor, môže ísť o vážnejší problém!
Praskajú vám kosti? Pozor, môže ísť o vážnejší problém!

Na začiatku cvičenia sa zvykneme obyčajne trochu pretiahnuť. Aj vás zrejme zaskočí tá kakofónia zvukov, ktoré vtedy vydáva naše telo. Počujete rôzne praskanie a pukanie. Hoci sa telo neustále pohybuje pri chôdzi, behu, ale aj keď stojíme, objaví sa z času na čas v tele napätie, ktoré sa hlučne ozve!

99XD

Keď sa uplne zohnem tak mne puknu obydva kolena a keď puknu tak je to sprevadzane strašnymi bolesťami obydvoch kolien. Doktory si s tym nevedia rady, ani nevedia čo to môže byť

didka206

preventívne si dávam colafit... niekedy zabudnem ale niekedy sa podarí aj mesiac v kuse :)) tiež sem tam pukám.. takto to aspoň vyplním :)
skús pozrieť tu -odkaz odstránený-

stastnablcha

pri nasom sposobe zivota si treba asi v prvom rade dat pozor na prijem vapnika a vitaminu D. Mne praska vsetko, ale to je tym ze 3 tehotenstva za sebou + nadvaha , ale ked zacalo detom.. hned sme dali vela mlieka, maku, brokolice a vigantol aj pre tie vacsie. a malej sme vybrali UM s vysokym podielom D a vapnika. na amilku bude aspon 2 roky aby sme mali istotu, ale aj tak vela aktivity na slniecku treba... hadam sa teraz pri tom aj ja dostanem do formy... :)