Som nula

Príspevok v téme: Som nula
hviezda01

Kamarátke sa pred časom zabil 13 ročný syn.Stretla som ju deň potom,moj muž ma videl,ako sa s ňou rozprávam.Doma sa ma pýtal,či išla z práce.Neverila som vlastným ušiam,tak som mu zdoraznila,kto to bol.Osočil sa na mňaže čo,prečo by nemohla ísť z roboty.Som mu povedala,že není normálny,až sa mi rozum zastavil pri jeho slovách.No prosto som bola ja ta zlá.Akokeby toho bolo málo,v robote mám veúcu,ktrá ma psychicky úplne vyčerpávava.Jej správanie sa nemože rovnať ani 4 cenovej,lebo aj tam sa vyjadruju a správaju lepšie.Ked som mu hovorilla o tom,nie prvý krát,tak mi znova vynadal,že som nič,že som nula,že som slaboch,ktorý sa hneď roztrase,že ju mám poslať do p..e a vela ďalších vulgárnych slov.Som uplne zmeravela..je to bezcitné hovado,aj som mu to chcela povedať,len som sa bála,čo zas potom budem musieť počúvať?Ako mu to povedať slušnejšie,aby som sa nezn´ížila na jeho úroveň.Mňa v tom momente nič iné nenapadlo..lebo som bola dosť mimo z toho...

Kýčera

Ten psychológ-spolu s manželom,ak nepomôže rozhovor. Utrieď si myšlienky,urob poriadok v hlave. Buď sa naučíš žiť s tými ľudmi a budeš ich brať takých,akí sú,alebo...Nik Ti tu nedá odskúšaný manuál,podľa kt. budeš postupovať.Je to Tvoj život a len TY si môžeš v ňom urobiť poriadok,nikto to za Teba nespraví,TAK KONAJ!

hviezda01

ja som už premýšlala,že zájdem za psychológom,ale čo mu poviem,že si nechávam so sebou zametať??a potom ma to mrzí?..alebo si poviem svoj názor,a keď sa kvoli tomu s niekm pohádam,tak som potom z toho v depke a poviem si,že som mala byť radšej ticho??

Kýčera

Ak si to budeš pripúšťať aj naďalej, pokojne sa ňou môžeš aj stáť. Takže,dievča,rozum do hrsti! Nepúšťaj si do svojho vnútra frustrácie,negatívne pocity,...Uľav si aj Ty,inak sa Ti to odrazí na fyzickom i psychickom zdraví. Obidvom sa musíš postaviť,ukázať,že sa ich NEBOJÍŠ.Povedz si aj Ty o dotyčnom,čo si o ňom myslíš/na výber slov nepozeraj/,a to z PLNÝCH PĽÚC a vyrazíš im dych.Ak to OKAMŽITE nazarazíš,budú si k Tebe dovoľovať ešte viac.NAUČ SA MAŤ RADA SAMU SEBA.Ak máš muža rada,povedz mu,že svojím postojom Ti ubližuje,ak sa nezmení-psychologická poradňa.Ak ani to nepomôže a chceš s ním ostať,budeš musieť MENIŤ SEBA!Tých rád je veľa,hľadaj podobné témy,môžeš vyberať.

tamarika

staci ked si uvedomis,ze nula nie si a ze si vynimocna.Je to o tom ze si uvedomis svoju hodnotu a ked o tomto budes presvedcena,potom ti aj kazdy druhy na ulici bude moct nadavat a ponizovat ta,ale ty uz to budes brat viac s nadhladom.Aj ked samozrejme ze takato veduca a manzel 2x den nesprijemnia,ale za to ako sa oni spravaju-ty nula nie si

hviezda01

čo mám robiť,aby som bola silnejšia??..ja viem,že som slaboch..ale tým,že mi bude nadávať,mi nepomože a nepodporí..:-(