No začalo to asi vo februári keď som bola asi tri týždne vkuse chorá najskôr to bolo nachladnutie, potom brušná chrípka, a potom zápal priedušiek...medzi druhým a tretím týždňom som spozorovala vypadávanie vlasov, a kedže ma to fakt trápilo povedala som to doktorke ktorá mi zobrala krv a zistila mi nedostatok železa, dala mi troje homeopatík (na rast vlasov, na podporu imunity...) a predpísala mi železo a kyselinu listovú, zatiaľ beriem len to železo a kyselinu listovú (lebo zdravotníctvo je asi také nechopné že už týždeň nemôžem tie homeopatiká zohnať -_-) no a som proste neskutočne zúfalá a spozorovala som aj vypadávanie mihalníc a obočia, no a tiež napríklad keď si oholím nohy tak tie chlpky mi začnú rásť až po 3-4 dňoch, proste ako keby je to spomalené...a keďže je google dobrý sluha a zlý pán vygooglila som si všetko od nedostatku vitamínov, železa až po alopéciu....doma si už o mne začínaju myslieť že som hypochonder...a akoby toho nebolo málo som o5 chorá a musím ísť zajtra k ušnej pretože mám asi nábeh na zápal stredného keďže mi zápal alebo nádcha alebočo behol do uší...... proste by som sa len chcela spýtať či niekto nemá s podobnými starosťami nejaké skúsenosti
Vypadávanie vlasov, mihalníc, obočia - vkuse chorá
treba si dat do poriadku imunitu..mala som podobny problem..februar,3 tyzdne chora, dvojo antibiotik, vypadane mihalnice, preriedene obocie..naprv som nechapala z coho, ale potom som si to spojila, je sice pekne ze lieky ta vyliecia, ale totalne doriadia aj to, co bolo dobre..s antibiotikami treba uzivat vzdy probiotika a aj potom este aspon 3 mesiace, mala som aj vitamin C 1000 mg s postupnym uvolnovanim, velmi dobre je aj kolostrum..urcite si najprv vsetko preliec a potom sa zacni venovat budovaniu imunity
Hrdzavy drot-čo keby si použil odhrdzovač? Možno by Ti došlo,prečo ju tam posielam. NONSENS je to, čo si napísal Ty.
a co by u toho imunologa asi vysetrovali?? zapal stredneho ucha? nonsens
Potrebuješ poriadne odborné VYŠETRENIA viacerých lekárov/Ovecka/,už si mala byť z imunológa,kožného,...
Doporucujem ti prirodne vitaminy a mineraly DAILY + Zelezo od firmy Amway. Mam s tym vynikajuce skusenosti. Zelezo sa ti rychlo upravi.
zmen doktorku... homeopatika sa davaju hypochondrom alebo takym pri ktorych clovek netusi ze co im je....