Má význam ozónová terapia po operácii platničky? Operovali ma pred rokom kedy som mal platničku vyskočenú 12 mm. Dnes som po roku bol na CT-čko a platničku mám zase vyskočenú 4 mm. Viem, že ozónová terapia pomáha do max. 6 mm no pomože aj mne keď som už raz na operácii bol? Oplatí sa to podstúpiť? Ďakujem za info a rady.
Ozónová terapia po operácii platničky
Nepíšeš,či Ťa operoval ortopéd alebo neurochirurg,či Ti platničku vymenili,či sa jedná o tú istú,... A predpokladám,že Ti okamžite odporučili operáciu, možno Ti niečo hrozilo? Preto som Ti odpovedala tak,ako som odpovedala. Môj známy mal vysunutú platničku tesne nad 1cm a táto metóda mu pomohla,vyhol sa operácii. Môžeš pozrieť aj tému"Pomoc pri bolesti krížov-naliehavé",máš viac alternatív, z kt. si môžeš vybrať,veľa šťastia.
To si mal uprednostniť pred operáciou. Máš oslabený chrbtový skelet,potrebuješ pravidelne cvičiť,inak sa Ti to bude opakovať. Nik Ti to nemôže garantovať/pohľadaj aj v iných témach/-môže,či pomôže akurát Tebe,neviem. Skúsiť môžeš tiež akupunktúru/ODBORNÍK/,rehabilitácie-prof.Gúth.