Ahojte, napadla ma takato otazka, nechcem aby to vyznelo drzo ale vsimam si to uz dlhsiu dobu a uvazujem nad tym. Preco je kazdy iny? Myslim v tom zmysle, ked navstivim napr. socialnu siet, alebo tuto forum, min. 1-2 prispevky su o tom. Kazdy den. Napr. ...viete, som trosku iny, ... nemam kamaratov pretoze som iny... som iny pretoze nepijem nefajcim... som iny a tak mam problem v spolocnosti...vzdy musim byt iny tak nemam nikoho... atd atd...
Naozaj tym nechcem nikoho urazit, ale ma to zaujima. Je to dnes dobou ze sa ludia citia tak sami, nikto im nevyhovuje?
Niekedy mam pocit, ze tych udajne "inych" je viac ako "normalnych". Ak to tak je, asi si treba vsimat okolie, lebo v tom pripade mate okolo seba vela inych rovnakych ludi .Cize vela dasich rovnakych.
Tolko moja uvaha.
Aj som trosku zistovala, co znamena byt "inym" v tom zmysle ako o tom hovoria. Pretoze mam pocit, ze sa tym ludia chvalia. Ze je to dobra vlastnost. Zistovala som medzi rovnesnikmi, 15-25 rokov, niektori tvrdia ze maju ine nazory, dalsi ze ich nezaujima to co beznych ludi. Vraj radi citaju knihy, pekny konicek, ale ked som sa opytala ake, zasa len tie moderne :D to bol iba priklad.
Stala sa taka situacia ze ked sa ludia zistli zoci-voci skutocne inemu clovekovi, mali predsudky a nebrali ho ako seberovneho cloveka, cize uz ho nebrali ako niekoho "ineho" ale "ten druhy".
Paradox je ze tiez som to o sebe jeden cas prehlasovala. Ale dnes by som to neprehlasovala tak jednoznacne a s potesenim, pretoze si myslim ze byt "inym" odnasa castokrat tazky zivot s dotycnym clovekom.
Chcem sa opytat tych co si to myslia, v com ste iny? :) Prepacte ak som sa tym niekoho "dotkla".