Chceli by sme ísť s priateľom tento rok na dovolenku do chorvatska alebo do Grecka. Máte nejaké pekné obľúbené destinácie, kde je krásne more, pláž, diskoteky. Poznáte nejakú najvýhodnejšiu cestovnú kanceláriu?
Dovolenka pri mori 2015
Pozri si lietadlo do Thessaloniki (letenka už od 25 €), odtiaľ sa odvez autobusom k moru napr. do Sarti a na mieste si hľadaj ubytovňu. Minulý rok tam boli voľné izby na každom kroku, hneď pri pláži a to bol júl. No a myslím, že by sa dalo ísť cez spomínanú CK bez autobusu, čiže by si si cez ňu vybavila izbu. To by muselo stáť už úplne symbolicky potom.
cesta busom je vylucena neznasam autobusy je mi v nich zle ja chcem ist pekne lietkom :)
Ak ti nevadí cesta autobusom, tak si počkaj na last minute v tejto CK a vyjde ťa to veľmi lacno.
aj ja by som brala exotiku ale nasla som tolko ponuk ze sa neviem rozhodnut
Ja by som siel skor niekam do exotiky a velmi daleko od domova si poriadne oddychnut :)
najvýhodnejšiu cestovnú kanceláriu?
hej, www.google.sk
a potom fora ako tripsadvisor..
je to ale VELMi narocne takto hladat ideal.. podla mna lepsie sa tam zobrat, popalit sa, a nabuduce vediet co a ako..
bol som uz aj s cestovkou (lokalnou na nejakom divnom ostrove) a jedine co som dostal navyse bol koment historie v cudzom jazyku.. zaujimave.. ale potom som si to obehol sam a citil som sa slobodnejsie..
tazko povedat