Chceli by sme ísť s priateľom tento rok na dovolenku do chorvatska alebo do Grecka. Máte nejaké pekné obľúbené destinácie, kde je krásne more, pláž, diskoteky. Poznáte nejakú najvýhodnejšiu cestovnú kanceláriu?
Dovolenka pri mori 2015
Už im chýba poznávačka len na antarktídu :D inak sa snimi dá ísť všade :) palec hore pre nich :)
ja pozeram pravidelne ich ponuku a maju fakt pokrytý celý svet každý jeden si tam nájde to svoje :)
áno o nich som pocula aj pozerala ponuku toto leto uz dovolenku máme ale len krátku ale v zime ist niekam do teplucka a na poznavacku s nimi to by som veru brala :)
na taketo poznavacky je lepsie chodit cez cestovky lebo mas tam aj sprievodcu a vyhnes sa takýmto veciam :) my jedine cez cestovku a na sr je naj victory travel nech porovnavam aj ine vzdy mi najlepsie vysla victory
My sme chceli ist na poznavaci zajazd ale ena sa nám zdala privysoká tak sme sli na vlastnu past do južnej afriky a povedala som nikdy viac na vlastnu past do exotiky! Drahy skoro skoncil v base za totalnu blbost. Ak niekedy este pojdeme na takúto expediciu tak jedine cez cestovku
Ano krasne fotky pekne stiahnute z netu :) voda bola cista ale tm ze sa tam cvachtalo vela ludi tak sa zakalila, to by si mohla vediet ze ked sa do vody vstupy uz taka priezracna neostane
Super fotka aj my ideme zajtra uz na dovolenku s nimi dufam ze budeme rovnako krasne fotky
aj ja chcem ist na dovolenkuuuuu :( :(