Je vhodná homeopatia na alergiu?

Táto diskusia patrí k článku: Je vhodná homeopatia na alergiu?
Je vhodná homeopatia na alergiu?

Portebovala by som poradit ohladom alergie. Je neznesitelna uz nejaku dobu, aj ked nou trpim od malicka. Teraz mam 24 rokov a priznaky mam cely rok, njhorsie je to jar, leto.Pre mna je to skutocne extrem, lebo ma to obmedzuje dokonca aj v skole, co sa prirody tyka tak to nemozem ist ani na prechadzku. Moje priznaky su priserne kychanie-aj 20krat za sebou, svrbenie tvare, podnebia, nosa, vytok z nosa, nepriechodne dychacie cesty, opuchnute oci a poslednu dobo aj problem s dychanim. Tieto priznaky mam dennodenne. Najhorsie je to rano, ked som taka opuchnuta a nemozem dychat cez nos, ze často nemozem ist ani do skoly.Navyse uz som vyskusala vsetko mozne aj nemozne.Brala som kopu tabliet na alergiu- fixit, xizal, zodak, claritin.., injekcne vakciny- na pele stromov: velmi blestive a zrejme neucinne, aj kvapky pod jazyk Staloral- na ktore som dostala silnu reakciu, takze mi stoja v chladnicke, kvapky do nosa a oci su u mna samozrejmostou. Kupila som si dokonca cisticku vzduchu specialne pre alergikov. Nic nepomohlo vobec nic, ba co viac citim sa horsie. Mam uz z toho zachvaty nervov a smutku.

Kýčera

Homeopatia pri peľových alergiách môže u niekoho zafungovať,pokiaľ má človek len tieto. Záleží však aj od reakcií jedinca. A.Timková tvrdí,že svoju astmu porazila tiež pomocou homeopatík. Ale medzi astmou a astmou je tiež rozdiel.

viera2251

Homeopatia je najvhodnejsia. Som alergicka a priznaky som mala take ako aj vy, islo to ak k depresii pomaly ale iste...az som si povedala dost mam normalnych lekarov a obratila som sa na homeopaticku lekarku ta mi nasadila granulky homeopatika poctivo som ich brala rok po 45 granuli denne kombinaciu musi stanovit individualne na vas stav... k tomu som brala coryzaliu, z Rakuska Similasan kvapky od kasla a prejavu alergie co sa tyka dychania plus Rhinallergy pod jazyk tento posledny je skutocny zazrak priznaky ustupuju az to citite za par minut bohuzial na slov. a do okolitych statov sa nebude dovazat uz tak tiez si zaistujem ako ho dostat z Francuzska sem...Similasan ak mate zaujem mam môzem zakupit v Rakusku napiste mi na mail...môzem na zaver povedat ze homeopaticky sa liecim uz 5 rokov a citim sa fantasticky su obdobia ked pocitim ze mi tecie z nosa ale hned hodim tabl. a tie granulky uz beriem mozno raz za mesiac...odkedy som nastavena na takuto homeopaticku liecbu nemala som 5 rokov ani chripku ani anginu a pritom som sa pohybovala v spol. chorych ludi na virusove ochorenia takze vrelo odporucam garantujem ze to vas zachrani...