Homeopatia pri peľových alergiách môže u niekoho zafungovať,pokiaľ má človek len tieto. Záleží však aj od reakcií jedinca. A.Timková tvrdí,že svoju astmu porazila tiež pomocou homeopatík. Ale medzi astmou a astmou je tiež rozdiel.
Je vhodná homeopatia na alergiu?
A čo tak si dať desenzibilizaciu a ste alergie zbavené
Homeopatia je najvhodnejsia. Som alergicka a priznaky som mala take ako aj vy, islo to ak k depresii pomaly ale iste...az som si povedala dost mam normalnych lekarov a obratila som sa na homeopaticku lekarku ta mi nasadila granulky homeopatika poctivo som ich brala rok po 45 granuli denne kombinaciu musi stanovit individualne na vas stav... k tomu som brala coryzaliu, z Rakuska Similasan kvapky od kasla a prejavu alergie co sa tyka dychania plus Rhinallergy pod jazyk tento posledny je skutocny zazrak priznaky ustupuju az to citite za par minut bohuzial na slov. a do okolitych statov sa nebude dovazat uz tak tiez si zaistujem ako ho dostat z Francuzska sem...Similasan ak mate zaujem mam môzem zakupit v Rakusku napiste mi na mail...môzem na zaver povedat ze homeopaticky sa liecim uz 5 rokov a citim sa fantasticky su obdobia ked pocitim ze mi tecie z nosa ale hned hodim tabl. a tie granulky uz beriem mozno raz za mesiac...odkedy som nastavena na takuto homeopaticku liecbu nemala som 5 rokov ani chripku ani anginu a pritom som sa pohybovala v spol. chorych ludi na virusove ochorenia takze vrelo odporucam garantujem ze to vas zachrani...
Portebovala by som poradit ohladom alergie. Je neznesitelna uz nejaku dobu, aj ked nou trpim od malicka. Teraz mam 24 rokov a priznaky mam cely rok, njhorsie je to jar, leto.Pre mna je to skutocne extrem, lebo ma to obmedzuje dokonca aj v skole, co sa prirody tyka tak to nemozem ist ani na prechadzku. Moje priznaky su priserne kychanie-aj 20krat za sebou, svrbenie tvare, podnebia, nosa, vytok z nosa, nepriechodne dychacie cesty, opuchnute oci a poslednu dobo aj problem s dychanim. Tieto priznaky mam dennodenne. Najhorsie je to rano, ked som taka opuchnuta a nemozem dychat cez nos, ze často nemozem ist ani do skoly.Navyse uz som vyskusala vsetko mozne aj nemozne.Brala som kopu tabliet na alergiu- fixit, xizal, zodak, claritin.., injekcne vakciny- na pele stromov: velmi blestive a zrejme neucinne, aj kvapky pod jazyk Staloral- na ktore som dostala silnu reakciu, takze mi stoja v chladnicke, kvapky do nosa a oci su u mna samozrejmostou. Kupila som si dokonca cisticku vzduchu specialne pre alergikov. Nic nepomohlo vobec nic, ba co viac citim sa horsie. Mam uz z toho zachvaty nervov a smutku.