Ahojte beriem antibiotika necelý týžden volajú sa Dalacin C ... užívam k tomu aj probiotiká no bolí ma brucho z nich a mám aj hnačku :/ .. vie mi niekto poradíť prosím čo mám robiť, či ich mam prestať užívať alebo ako .. má niekto podobnú skúsenosť? .. BTW: mám ich brať mesiac na akné.. no mesiac s hnačkami a bolesťami brucha, to neznie naj .. vopred dííky ;)
Bolesť brucha a hnačka z antibiotik
Skúste zázrak prírodnej medicíny - chioskú mastichu. Možno bude prekvapením, keď vás po pravidelnom užívaní zbaví bolesti brucha, hnačiek, aj problémov s akné. Všetko sú to totižto príznaky infekcie žalúdočnou baktériou Helikobakter pylori. A masticha pôsobí práve na redukciu tejto baktérie v žalúdku, takže všetky spomínané ťažkosti môžu odísť naraz a prírodne - bez antibiotík a ďalších problémov. :-)
Ser na to
Vyhľadaj si podobné témy:"Sumamed,...",máš tam viac informácií.
s bolestami ti nepomozem, ale na hnacku ja uzivam uhlie, vola sa to carbosorb, totiz ja nemozem tiez atb, po kazdych mam strasne hnacky, tak aspon takto... dam si vzdy s atb jednu tabletku a je to lepsie...
No volala som mojej kožnej a mne povedala že to mám brať dalej tak ako super fakt velmi mi pomohla !
Dakujem pekne za radu. :)
To môžeš mať kľudne aj alergiu na liek. Ja by som asi teraz (byť tebou) zavolala na hocijakú pohotovosť (detskú či pre dospelých) alebo aj do lekárne, aby ti poradili. Ja, čo ti môžem poradiť z vlastnej skúsenosti, mne pomohlo požuť celú rascu alebo vypiť obyčajnú zalievanú zrnkovú kávu. Je zaujímavé, ale tá mi vždy pomohla.