Červené krvavé bodky na koži penisu

Príspevok v téme: Červené krvavé bodky na koži penisu
helpmee

Dobrý deň. Potreboval by som poradiť, ako sa zbaviť červerných krvavých bodik na penise. Tento problém ma trápi už niekoľko rokov. Bol som s tým aj u urológa, ktorý ma poslal za kožnou, že to je kožný problém. Kožná doktorka povedala, že mi to neodporúča odstraňovať, lebo sa mi pri odstraňovaní môžeme niečo poškodiť čo by mohlo viesť aj k impotencií. Tie bodky ma však veľmi trápia... nevie mi tu niekto poradiť ako sa toho zbaviť? Ďakujem !

Viera 46

Ja mám také dve znamienka veľkosti 2 mm na ľavej strane brucha(ja mám 46r.).Bola som s tým asi pred 2 rokmi pri kožnej lekárke v Humennom. Zľakla som sa, či to nie je niečo rakovinové. Lekárka ma upokojila, že o nič také nejde, že je to druh znamienka. No predpísala mi lieky, aby sa mi nevytvárali nové.Lieky som brala iba jednu dávku,ďalšiu som si predpísať nešla,nič nové mi nepribudlo.Keby to mal môj partner na takom mieste ako vy, tak by mi to vôbec nevadilo. Vekom sa ľuďom zráža pigment a rokmi aj znamienka pribúdajú.

Tommm

Kamarat ja to mam tie uz asi 15 rokov a skusal som vsetko, no nepomohlo nic! Takze sa s tym musis len zmierit! Da sa to vypalit elektrikou ihlou, alebo laserom, ale to uz je na zvazenie, ci ti to tak strasne vadi a budes riskovat nejake poskodenie...