Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zastavilo sa mi chudnutie

Príspevok v téme: Zastavilo sa mi chudnutie
Katuska222

Zacala som chudnut v polovici januara. Vtedy som mala vahu 66,5kg pri vyske 165cm. Ciel vahy je 55kg do leta. Zo zaciatku sa mi darilo nerobila som nijake drasticke diety (ktore som x krat skusala a nikdy som ich nevydrzala). Mensie porcie viac ovocia zeleniny a pitny rezim. Chodim cvicit 2-3x do tyzdna podla toho ako mi to casovo vychadza. Po mesiaci som schudla 4kg. Po druhom mesiaci mi isla vaha strasne pomaly a dokopy som schudla 5 kg. Momentalne mam 61,3kg rano. Som uz zufala uz som skoro uplne obmedzila ryzu aj zemiaky ktore som si obcas dopriala. Nechcem aby som chudla 1 kg za mesiac. Mam 19 rokov.

Katuska222

Neviem preco ale nechce mi sem vlozit cely text co som napisala. Pisala som len ze rano jedavam uz vlastne dlhe roky musli s mliekom. Na obed obcas polievku a vacsinou kuracie alebo morcacie prsia obcas losos so salatom alebo ryzou alebo ryzove rezance. Doobeda ked mam chut jablko, hrozno. Totiz nedavno mi zistili histaminovu intoleranciu a dost ma to obmedzilo v potravinach a uz mam strach niekedy nieco zjest cim si nie som ista. A vecer jogurt, tvaroh, syr. Ako kedy.
Dakujem ale budem dufat ze sa to do leta podari, podla mna sanca tam je:)

Kultak

90g bielkovín,110g sacharidov,25g tukov denne by si mala prijať v strave.A cvičíš ako?V posilke či len tak doma/beh.

odpovedam

vacsina ludi pri chudnuti straca aj zadrziavanu vodu. preto schudnu aj 4 kg, ale tu sa bavime o strate 1kg tuku. drastickou dietou si mozes privodit jojo efekt a ovisnutie koze - nebude sa stihat prisposobovat. je jedno, kedy pocas dna jes sacharidy - ide len o mnozstvo - nesmie byt nadmerne. ale cas jedla neovplyvnuje jeho ukladanie. dokonca ludia, co chudli tak, ze jedly sacharidy vecer, nie rano, chudli efektivnejsie. ale to je uz len na tebe. hlavne maj dostatok bielkovin, ked cvicis, aby si nechudla zo svalov namiesto tuku. drzim palce.

Katuska222

Dakujem za rady, trosicku sa to rozhybalo a teraz mam 60,5. (Dufam ze to pojde uz len dole a nie zas hore dole a stat budem zase s vahou) Citala som na vela forach o tom, a skoro vsade pisu ze 4kg za mesiac najviac je najlepsie zhodit. Lebo ak je to viac moze sa to vratit spat. Ale 1 kg mesacne je velmi malo aspon tie 2 urcite by som chcela.

Kýčera

Musíš niečo radikálne zmeniť,napr.1 deň jesť len zeleninu. Zemiaky majú vysoký GI,radšej ich vynechaj. Sacharidy jedz len doobeda,poobede bielkoviny,zelenina. Nájdi si aj podobné témy a čerpaj z nich. Zdravé je chudnúť až 1kg týždenne.

odpovedam

lenze chudnut 1 kg mesacne je zdrave, takze nezufaj po tak kratkom case. nechudni rychlo, inak si narusis hormonalnu sustavu.