Dobrý deň, mam 13 rokov a na bruchu som si objavila tri veľmi výrazne strie. Určite viem ze sú to strie mama mi to potvrdila. Nechápem však preco sa objavili- nemam najlepšiu postavu mam pár kíl navyše ale tu istú váhu si držím uz asi 1-2 roky tak potom nechápem prečo strie vznikli az teraz. :( Rozhodla som sa teraz na jar trosku schudnúť nie len koli striam ale už som to plánovala aj pred tým. Bojím sa však co sa s tými striami diať... Existuje nejaký prípravok/ spôsob na ich odstránenie ? Prípadne Poprosím názov nejakého pripravku alebo pod. Veľmi pekne ďakujem za odpovede
13 a strie?!
Lucky 123- rýchlo si vyrástla. a hej olej ti nepomôže. Tu niekedy nepomôže nič. ale za skúšku nič nedáš iba peniaze. :D
ten olej su zbytocne vyhodene peniaze... neda sa nim stream zabranit... inak imho je dost mozne ze tie strie mas uz dlhsie a nevsimmla sisi ich predtym... ja ma tiez na bicepsoch a ramenach a fsimol som si to asi az tak po 2-3 rokoch...
Dobrý den, mam 13 let strií jsem si všimla asi před týdnem. Objevili se na bocích. Zatím nejsou hluboké a ani nějak viditelné ale mě vadí. Měřim 167 cm a važím 51kg. Nezdá se mi ale nějak že bych přibrala. Myslíte že když se budu poctivě krémovat tak že by strie mohly uplně zmizet? Předem děkuji za odpověd.
cvicit cviky na spevnenie brucha, vitaminy E a D
Mne v tehotenstve veľmi dobre účinkoval Elasti-q je aj krém aj olej a účinkuje aj na už vzniknuté strie, mne pomohol so striami ktoré som už mala a nové strie sa mi už nevyhodili.
?
Ďakujem veľmi pekne za rady určite si pôjdem kúpiť ten bio oil. A aj ked teda ako hovoríte strie zblednu, nebudú viditeľné až tak ze sa budem hanbiť nosiť plavky/ croptopy
Aha a az teraz vidim, pises, ze ich mas na bruchu. Lebo mne sa objavili vtedy z nicoho, ale na sedacej casti tela:D
ups *vyrazne :)
Tie neodstranis, ale neboj sa. Mne sa tiez uz v 12 strie objavili, dost vyrazene. Ale nijak som to neriesila, hoci zhrozena som bola riadne. No casom mi vybledli tak ze teraz ich takmer vobec nevidno.