Ako ju ziskat spat

Príspevok v téme: Ako ju ziskat spat
mmkk

ahojte...chcel by som od vas touto cestou nejake rady resp. vlastne skusenosti co urobit aby som ziskal spat svoju ex

...moj pribeh zacnem tym ze sa pred par tyzdnami so mnou rozisla priatelka z dovodu ze ma uz nelubi ze potrebuje byt sama a zmenit veci vo svojom zivote...boli sme spolu 3 roky a nas vztah zacal velmi intenzivne...bola tam chemia vasen ktora nam pomahala prekonavat veci aj v buducnosti...problem bol v tom ze ja som bol rok po ukonceni vazneho 7 rocneho vztahu a este som nebol s nim uplne vysporiadany...ale s touto zenou som sa citil super vsetko bolo v poriadku az na jednu vec...nevedel som jej dlhu dobu prejavit city lebo som mal blok z minulosti a ona sa tym trapila lebo ma velmi lubila ale nedokazala odomna odist aj ked som jej to v podstate odporucal pokial sa ma trapit...zlom prisiel asi pred rokom ked chcela vediet ci ma zmysel pokracovat v nasom vztahu ci ju lubim vobec...vtedy som zahodil celu moju minulost a zacal brat vztah vazne...bolo vsetko fajn ale citil som z nej ako keby stratila ten zapal pre nas aky mala dovtedy...prisli moje aj jej mimovztahove problemy ktore nam obom brali energiu na vztah a zanedbavali sme ho kvoli tomu az teda prisiel rozchod...vedel som ze ju lubim a planoval som s nou buducnost ale az ked som ju stratil zistil som ako velmi...vela veci som si po rozchode uvedomil a za ten kratky cas aj zacal menit ale hlavne som si uvedomil ze ju ziadnym padom nechcem stratit...

dakujem za vase postrehy a rady

mucha tsetse

ak ta bude aj nadalej odmietat tak sa viac neponizuj a hladaj inde. Nema vyznam sa vnucovat kde nejavia zaujem o tvoju osobu. tu mas pesnicku nech ta srdiecko neboli ;-)
www.youtube.com

jezid

Nelubi Ta, chce skusit vztah s inym, chce ziskat to, co s Tebou nemala. Daj jej ten cas a priestor a neobtazuj ju. Ved ona Ti da este prilezitost, ak jej Vas vztah stal za to. Nevnucuj sa, je to detinske, Pozri sa i Ty po inej ...