Ktorý mobilný telefón si kúpiť?

Príspevok v téme: Ktorý mobilný telefón si kúpiť?
ja297

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť, v blízkej dobe si chcem kúpiť telefón za rozumnú cenu. Už som si aj dajaké vyhliadla ( ide prevažne o menej známe značky za výhodne ceny ). mám ale jeden problém nie som príliš technický typ a nerozumiem tým parametrom. Urobila som asi 30screenshotov a uložila ich do albumu v mojom profile. Ak by bol niekto z vás ochotný a mal by chvíľu čas mohol by sa na tie parametre pozrieť a napísať mi do správy/komentára, ktorý z tých telefónov je najlepší? Treba si trochu zväčšiť obrazovku,aby sa tie fotky dali dobre prečítať.Cena daného telefónu je uvedená v popise. Plus hľadám telefón s čo najlepším fotoaparátom lebo rada fotím, prevažne krajinu. Ďakujem :)
Pripájam link na môj profil www.facebook.com

ewelin2828

ahoj..akurát som sa tu vybrala, že založím tému "ktorý mobil kúpiť?"...tiež chcem hlavne s dobrým foťákom...aby to nebola nejaká veľká tehla...a teda aby baterka niečo vydržala...tak dúfam, že sa nájde niekto, kto poradí :)...ty máš akú cenovú hranicu? :)

Ja297

Neviem prečo, ale za facebook.com si treba ešte dopísať profile.php?id=100008028525352

lebo sa mi tam nepodarilo zaznamenať link na môj profil