Dobrý deň, neviete či funguje ? Máte s tým niekto skúsenosť ? A nejsú tam nejaké vedlajšie účinky ? Pretože na googli som videl nejaké pochybnosti o tom
Men solution plus
Este ze som si precital aj vase prispevky,lebo na ich stranke su len same pozitivne komenty..
objednal som si to narýchlo bez rozmýslania v nadeji ze si pomozem pri formovaní postavy....ako je jasne ze zazračne pirulky nebudu fungovat tak ako píšu..myslel som popri cvičeni si trosku pomoct...ale hned prve čo ma zarazilo bola stara tetka ktora si overovala tel.moje udaje...ponukala mi tri balenia lebo inak to nebude fungovat a nedokazala mi adekvatne odpovedat na moje otazky ohladom bezpečnosti tohoto produktu...len stale kvakala lamavou slovenčinou o tom ake je výhodne hned si kupit tri balenia....nedalo mi to trochu som posnoril o tomto výrobku viac a vraj ide o nejaký polský šmejd..ktorý ti poškodí naradie medzi nohami....hned som sa snazil dovolat spat a stornovat objednavku..nepodarilo sa a ani mailom to neslo...jednoducho to nepreberiem od kuriera a hotovo..druhý krat lepsie overim tovar ktorý chcem kupovat pred tým ako ho objednam
nefunguje to.....nekupujte to....a ked uz sa stalo nepreberte tovar....je to podvod a možete si tým ohrozit svoje zdravie...nech sa tých kapsúl nažere ta stara kura čo si telefonicky overuje udaje