Men solution plus

lukasqq

Marecko49 nieje to po 5 tich dnoch ale po 7 dmych , necitim žeby my to nejak uškodilo ale ani som neschudol , no svaly na rukach su viac napäté proste tvdšie a zda sa my že aj možno o ten milimeter narastli :D nemeriam si ich takže neviem ti povedať že či rastu , akurat s tvojim telom sa stane to že ked vezmem tabletku tak po asi 5 minutach to začne pracovať a som viac hladny neviem na akom principe to pracuje takže asi toľko , budem ďalej informovať že čo sa deje či som živi a či šete aj zdravy .

Marecko49

To LUKASSCQ

Lukas, ako po 5 dnoch pouzivania? Citis zeby sa nieco s tvojim telom dialo?
Daj vediet, ci je nejaky progres.
Dik.

rallo

Ďakujem,že ste mi otvorili oči!!! Zo zvedavosti som klikol na odkaz pre zázračné tablet. Objednal,samozrejme ako je už ísané,hneď mi volala dáma s českým jazykoma a prehovárala o výhodnosti a nutnosti objednať viac. To už som ale odolal. Následne som si prečítal vase názory a veľmi rýclo som zistil,že peniaze sú fuč,kedže som platil kartou. Hneď som volal naspäť a prekvapivo ma aj zdvihol pán so slovenským jazykom. Zrušil som objednávku cez to všetko že za tie isté peniaze mi ponúkal raz toľké balenie. Teraz som zvedavý,či mi vrátia peniaze. Ete sa ozvem,ako to dopadlo.

voloda0077

dikí chalani za rady na tejto stránke,ja som bol už trocha zvedavý ,ale stále sa mi to zdalo také divné ,že bez cvičenia získa každý tolko svalovej hmoty,až nenormálne to vyzeralo super = určite je to podvod !
Ja som tiež pár rokov cvičil ,je to drina ,ale mal som to také odreagovanie od bežných starostí,a aj nejaké výsladky boli vydieť aj ked som nevyzeral ako arnold ,ale som sa aspon dobre cítyl po cvičení,no teraz uprednostnujem hlavne plávanie ,turistiku a velnes a takto mi to vyhovuje.
Takže žiadne pirule žrat nebudem ani ten nový produkt zázračných kapsúl !!!

82lev

ja ked som to videl len som sa smial..ale schvalne som si pozrel recenzie....ludia to čo tam slubuju nieje fyzický možne, cvičim cca. 15 rokov...nebudte hlupz kupte si radšej topankz alebo inak si spravte radost.....pocvičte kupte si protak a hybte sa ak xcete schudnut....važne je to koko*ina....

Viktor

neeee prosim nikto tam neposielajte peniaze a nekupujte to, ak mate aspon 2 neurony v hlave tak to nerobte

je to MEGA podvod, na strankach neni ani meno firmy co to vyraba ani tej co to predava, ziadne informacie o mieste predajcu, ani co to obsahuje skutocne a maju tie iste komentare na strankach .sk/.cz/.pl/.it atd atd

ja som tam pridal komentar ze je to podvod a hned ma zmazali napr

pre info : 10kg svalovej hmoty je mozne pre ludi co trenuju MIN 1 rok so STEROIDMY denno denne a jedia tonu proteinu kazdy den

prirodzeni kulturisti daju 10kg tak za 3-5 rokov treningu pravidelneho a top stravy, niekto aj pomalsie

ps: 10kg svalov podla obrazku u nich vyzera ze pred a pod ten muz schudol, mate vobec predstavu kolko to je masy ? zoberte si 10kg kuracich prs a prilozte si to na telo...aky velky budete hm ? trosku rozmyslajte prosim

lukasqq

Ja som si to objednal zo zvedavosti prislo my to včera a dnes som to vyskušal zobral som už dva tabletky ako by sa mali brať za den , tieš my volali ohľadom objednavky a bol to nejaky muž ktory hovoril iba po česky a tak isto ma prehovaral na veľke balenie za 66€ , predtim ako som si to objednal tak som hľadal informacie o tom virobku a nenašiel som o tom skoro nič žiadne informacie ohľadom toho že to je podvod tak som to viskušal uvidime ako to dopadne či skončim v nemocnici alebo sa my nič nestane , som zvedavi či to bude mať aspon nejaky učinok dam vediet ako to dopadlo