Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muzi - prelozte mi to prosim

Príspevok v téme: Muzi - prelozte mi to prosim
milucka

Chcem vas muzi poprosit o preloženie reči vašho kmeňa.

Spytala som sa priatela:
Pocitas so mnou do buducnosti?
On:
Snad ano
Ja:
To ,snad, ako prosim myslis?
On:
Boze ano pocitam.

Je dost uzavrety, silny introvert. Nerad hovori o citoch pocitoch, co citi. Prosim, prelozte mi tu jeho muzsku odpoved z vasho muzskeho uhla pohladu. My zeny sme zvacsa take ze nad vsetkym prilis rozmyslame, vsetko analyzujeme pitvame meditujeme a preto rozmyslam ako to asi myslel tu odpoved ohladne toho ci so mnou pocita do buducnosti? Ako to vidite vy? Preto sa pytam vas muzov, dakujem

gamm

mam pocit ked vidim tie temy ze velmi castou predstavou mnohych zien je ze vsetci muzi maju jeden a ten isty mozog a ked sa spytaju ktorehokolvek muza aby vysvetlil spravanie nejakeho ineho muza, ich predstava je ze vzdy dostanu pravdivu odpoved :-) prepacte ale nedalo mi to.
milucka a pytala si sa toho svojho ? a povedala si mu ze ta svojou odpovedou zneistil ? vies v prvom rade by si mala hladat odpoved tam, u neho. tu ti kazdy muz napise len svoju predstavu, pripadne ti niektori z nich dokonca budu vedome alebo nevedome nadbiehat :-) ale o tom potom.
podla mna introverzia ani pohlavie nemaju nic spolocne s tym ze ti odpovedal takym sposobom akym ti odpovedal. ak si myslis ze ano skus odpovedat preco. moja skusenost hovori ze takymto sposobom by ti kludne mohol odpovedat aj extrovert. ak ma jeho sposob odpovedi spolocneho menovatela tak je to neistota. preto mimochodom si aj ty z jeho odpovedi neista. ries to s nim

dixit

"Dnes", v niečom s tebou súhlasím, len akosi nerozumiem, ako si sa hneď zaradil do nejakého nadštandardu oproti priateľovi baby, ktorá sem píše. nevieme o ňom nič, okrem toho, že je introvert a že na jednu jej otázku nezareagoval zrovna ukážkovo. pre introvertov je ťažšie vyjadriť svoje pocity slovami, no na ich hĺbke to nič nemení, ba často sú ešte hlbšie. introvertov je zvyčajne ťažšie pochopiť, no to neznamená, že to nestojí za to. sama k nim patrím. a ty jej tu de facto radíš, že ak má problém s tým, že je introvert, tak nech si nájde nejakého iného (tj. takého úžasného, ako si ty?).
takže namiesto toho, aby sa naučila vcítiť do jeho povahy (napokon, ženy sú tie vo všeobecnosti tie empatickejšie, nie muži), má sa rovno na neho vykašľať, lebo on sa nevedel dokonale vcítiť do jej momentálneho pocitu.

a tie "zakázané" otázky. otázka o budúcnosti sa mi nezdá až taká, ale tie ostatné, typu ľúbiš ma, som tučná, atď - nemyslím si, že by šlo o to, že by sa to žena NESMELA pýtať, aby sa muž náhodou nemusel posunúť z komfortnej zóny. ale skôr o to, že sú to otázky, ktoré nikam nevedú, nie je na ne správna odpoveď. zvlášť to o tučnote/kráse. trochu mi to pripomína, ako sa mama vždy vypytuje, či jedlo nie je málo/príliš slané. jediné, čo dosiahne je, že keď sa nad tým začnem zamýšľať, pravdepodobne aj prídem na to, že tam tej soli mohlo byť menej, no inak by som si to ani neuvedomila a s chuťou by som to zjedla. v živote by som sa priateľa nepýtala, či som tučná. samozrejme, že nie som :-D a ak náhodou hej, mám to vidieť aj sama, že je na čase so sebou niečo robiť, nepotrebujem, aby mi to on hovoril, resp. aby ma uisťoval, že nieee, si pre mňa najkrajšia na svete :D

samozrejme, ak sa žena už podobnú otázku spýta, tak je dobré, ak muž zareaguje citlivo. ale nie každý to vie od narodenia.

Prezyvka este k tym zakazanym otazkam : Mas ma rad? Milujes ma? Som pekna? Som tucna? Co si mam na seba dnes vzat?
A co sa nesmies pytat zeny ty?
To co je preboha? To akoze si zo zeny zoberies iba to co sa ti paci (sex a pod.) a ostatok jej vnutro, myslenie a pod. nech ide do prdele? To je jedno, ci je intorvert - zena nie je stroj ani hracka, ma svoje myslenie a potreby a ak chces s nou byt stastny, tak sa musis prisposobit. Ked to poviem uplne sproste, tak psa tiez nenaucis na zeleninu alebo aby si po sebe zbieral trus - respektujes, ze ma svoje potreby, ci? Takze preco nie zeny?

Otazkacasu

nech je chlap akýkoľvek tvrďák a Žena mu úprimne prejavuje city nezostane chladným,hovorím ale len o Mužoch!

milucka

Otazkacasu. Prosila som o odpovede nazory muzov. My sme spolu. Len nas teraz deli dialka lebo studujem na VS v BA a on byva inde na severe. A muzi mi tu odpisuju normalne slusne a ty mi do blbych nadavas a pises co pises

milucka, nemas za co. Neodhovaram ta, od nicoho, nechcem byt zodpovedny za ziadny tvoj osud, len som ti chcel ukazat, ze existujeme aj my, co sa zenime raz za zivot, dokonca mame iba jednu zenu a dokazeme ju milovat aj po rokoch rovnako intenzivne a dokazeme ostat verni, i ked samozrejme zeny, ked vidia aki sme, tak sa nam doslova nukaju. Je nas malo, ale sme, ak maju zeny o nas zaujem, nech hladaju - ale nech daju do toho viac rozumu...

Prezyvka - snazil som sa slecne vysvetlit, ze ak je chlap introvert a ma s tym taky problem, ze sa v nom nevyzna a ma pochybnosti o tom co hovori a ako to mysli, tak nech sa zamysli, co bude dalej, ked si s nim zalozi rodinu. To kazdu debilinu, co sa udeje bude konzultovat? Preto som jej chcel ukazat, ze ak jej to nnevyhovuje, je aj ini druh muzov, to je cele. Ona nech sa sama rozhodne ako chce.