Lahostajnost

mikkaa

Ide o to ,ze niekto vravi veci a kolko krat ani nevie ale tvrdi ze to je pravda,mne ide len o to ,ze v sebe dusim to co si myslim.Lebo si toho cloveka vazim.Strasne chcem s nim vychadzat .Len toto ma stve skutocne pustit s´tie slova a ist dalej...ale mne sa to vracia.Nechcem byt hnusna chcem byt viac lahostajna.Ale asimi nik neporadi,lebo to musi mat asi clovek v sebe

mikkaa

Napoj Bohov? To musi byt aky elixir.Nie ked pocuvas skoro kazdy den veci co ti nie su po voli .Aj si povies svoje..ale casto ta to ani nebavi ,len mat taky stav vypocut si a proste nedotknuto ist dalej...takze ze bla bla a bla...a pokoj...ale nieee...ja to mam v sebe a tam to buble.SKutocne mat pokoj na srdci ist dalej a povedat si ved to je,len nazor ci provokacia:)

Razmozno

Ani tak ani tak komu neni rady tomu niet pomoci taký ľudia chcú trpieť a aby vyzerali norm.bijú sa do pŕs ako sa trápia a potrebujú pomoc.Energia ti aj na rok musí stačiť a osudu už ja nerozkazem.

Razmozno

Už si myslíš že si prof.?Dg.si málokedy dovolím dať vidím že tvoj pohár je po okraj až keď ten horký lektvar vypiješ dám ti ochutnať nápoj bohov.