Lezie mi na nervy mamin frajer

Príspevok v téme: Lezie mi na nervy mamin frajer
niiika.

Neznášam, keď sa zavrú v izbe a ja som doma pretože vždy keď niečo potrebujem tam majú súlož ale ja nepočujem žiadne vzdychy ani nič tak berem to tak že si iba zavreli dvere a to je všetko. Ale ja otvorím a vidím to čo by dieťa v mojom veku ešte nemalo vidieť.

Ďalej ma strašne štve ako sa vtiera mojej mame, ja keď počujem akým hlasom jej to hovorí tak mám chuť k nemu prísť a vyhodiť ho z nášho domu a nechať ho bývať na ulici. Najlepšie na tom je že vždy keď ho mama chce vyhodiť, tak sa rozplače a prosí ju aby mohol zostať a ona mu to ako vždy odpustí. Neviem aký majú v tom vzťahu zmysel keď sa len hádajú, hádajú a ešte raz hádajú.

Vždy keď zaspávam, tak počujem ako ten kretén hovorí mamine vety tipu aká som neschopná atď. A takto je to vždy keď zaspávam ako keby si mysleli že ich nepočujem ale pritom ich veľmi dobre počujem. Ak to takto bude chodiť ďalej tak skončím v deckom domove.

Prosím pomôžte mi...:(

niiika.

No tak on je v skratke pracovitý ale iba čo sa týka jeho práce, on mame nepomáha iba ak ho poprosí. No ségra má na ňho rovnaký názor ako ja.

lucia238

4 roky je uz dlha doba teda, ako to u vas funguje, popis viac, mal uz od zaciatku snahu si vas ziskat nejak? byva u vas trvalo, ci len navstevuje? ako sa chova? pomaha mame? na jednej strane, musis pochopit, neviem aky je vas pravy otec, ze mama nechce byt sama a potrebuje sa o niekoho opriet, na druhej strane, zeny maju tendenciu najst si este vacsich idiotov akych sa zbavili, lebo beru co pride a boja sa aby na starobu, ked im deti odidu nezostale same a podcenuju sa a ziju radsej s nejakym kretenom. sestru mas uz o dost starsiu, vyzretejsiu, ake ma nazory ona na to? popis viac, aby sme ti mohli poradit...

kafe

niiika, ale vaša mama má voči vám nejaké povinnosti. Má sa v prvom rade starať o vás. Ak sa s ňou nechceš o tom rozprávať, zostáva ti len trpieť. Ste so segrou dve. Ak mame nedoplo po rozhovore so sestrou, možno jej docvakne po rozhovore s tebou. Aspoň to skús. Ale to, že ste nespokojné a mamin frajer si dovoľuje pindať na vás vo VAŠOM byte.. stým by naozaj mala niečo urobiť.
Myslím si, že mama je slabá a nedokáže urobiť nejaký radikálny krok. Skôr ako hovoriť o jej blbom frajerovi a sťažovať sa naňho, spýtaj sa jej: mami, nebolo by nám lepšie keby sme boli samé bez chlapa? Menej hádok, tvoje dve deti by boli o hoooodný kus spokojnejšie, mali by sme k sebe bližšie, robili sme si babské jazdy... stále si môžeš nájsť niekoho normálneho, schopného chlapa čo nevisí na tebe jak pijavica ale stará sa o teba. Ale tento tvoj priateľ stojí za prd.
A na to klopanie si jednoducho zvykni. Vyhneš sa trapasom nielen doma ale aj inde.

niiika.

Ako už som raz povedala. Moja sestra čo už má 21, sa o to pokúšala a dopadlo to tak že sa spolu nerozprávajú.

Razmozno

Ufffff tak to je silná káva v podstate tam vznikol aj ten problém v sexuálnej oblatsti mimo iné!Ani nieje tak podstatné ako to tam prebiehalo to je škodlivá regresia,fakt poznáme ďalej treba návštevu s dôrazom na hlbšie úrovne vedomia(nevedomia).

liberta25

lucia, take rady su fakt nevhodne. uvedom si nasledky, vsak by sa to riesilo, nakoniec by sa to mohlo obratit proti celej rodine.
nika a ty sa s mamou nevies porozpravat? ze pocujes, co ten jej o tebe rozprava? ci tvoja mama nie je schopna spravit nejake rozhodnutie? toz, bud to budes riesit doma s kompetentnymi alebo budes musiet prezit, kym sa neosamostatnis a neodides z domu.

niiika.

Shayleen: mám v pláne ísť v škole k psychologičke a oco je taký, no on sa o to nezaújma.. čo sa týka rodiny tak ma nikdo nechápe, iba ak moje kamarátky

niiika.

pravda ale ja niesom zvyknutá že sa u nás klope pretože mi nikdy neklopeme buď otvoríme alebo nič. u nás je to také, divné ja viem

flegma

blbost, ked sa chce, zaklopat sa da, minimalne na zarubnu... ja mam do kanclu kozene calunene dvere a ludia vedia zaklopat

silno pochybujem o pravdivosti celej temy

ako admini, mohli by ste vratit tie IP, ved takto tu bude zachvilu taky bordel, ze sem prestanu chodit aj posledni z tych normalnejsich...

Shayleen

V 13tych a mať veľké osobné problémy? Tak prečo nejde v škole za triedou? Alebo prečo sa s otcom o tom nepokecas pokiaľ ho máš? Alebo s krstnou? Možností s kým sa o tom zdoverit je ich x