Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
samikeri

Ahojte, s priateľom som sex nemala a myslím že ani neejakuloval, do pošvy mi zasúval len prsty. Každopádne včera som mala dostať menštruáciu a nedostala som ju. Pár týždňov ma bolieva hlava, niekedy aj celé dni. Bolel ma aj žalúdok a brucho. Momentálne ma zase bolí hlava, mám citlivé prsia a bolesti v podbrušku. Taktiež po celom bruchu cítim tlak. Bojím sa. Ráno som ani nemohla dojesť raňajky ako mi prišlo nevoľno. On sám hovorí, že tehotenstvo vylučuje, pretože pre to nič nespravil. Čo myslíte?

sewie

tak radsej navstiv doktora , nech zisti co ti skutocne je! test ti bude na velke prt, ale ak ta ukludni tak si ho urob...nemas sa coho bat kedze nemas byt z coho tehotna!!!!!
a tiez by som rad vedela kolko mas rokov.

Shayleen

A keďže tvoj múdry frajer vie že tehotná nemôžeš byť a Vďaka bohu že je taký múdry bolo by na čase keby ste sa zamysleli nad ochranou, nech je to kondóm alebo u teba hak! Kdeže máš taký strach byť tehotná tak si zober konečne zodpovednosť za seba a chráňte sa!

samikeri

stewie: napadlo mi veľa vecí, už som zvažovala fakt hocičo, aj celiakia mi napadla, lebo ju máme v rodine
ale fakt neviem, mama mi vraví že si mám spraviť test, ale toto sa hádam bojím spraviť ešte viac

sewie

a teba nenapadlo ze mozes mat crevnu chripku? pokazeny zaludok? alebo ze frajer mal spinave ruky a zaniesol ti tam nejake bakterie,...ze ti menstruacia meska zo stresu, alebo kvoli oslabenej imunite a nejakej viroze, alebo ze tvoj strach ti vytvara symptomy tehotenstva ktore sa daju vysvetlit uplne inymi sposobmi...ja som raz mala rozne mozne priznaky tehotenstva a potom som zistila ze som to mala z nikotinovych zuvaciek:D ...kliiidek...ako ja ta chapem ze strach ti dokaze nahovorit milion veci,ale v tvojom pripade pokial do teba fakt nevstupil ten duch svaty tak tehotenstvo nemalo ako vzniknut!namiesto toho aby si sa tocila v kruhu a snazila sa vysvetlit ci zamietnut nemoznu pricinyu, hladaj priciny realne aby ti uz nebolo zle!

samikeri

liberta25: chcem to tu nechať, možno tebe to príde smiešne, ale mňa viac ukľudní, keď si zo mňa niekto robí srandu, lebo vtedy aspoň viem, že môj strach je absurdný
a samozrejme že sa bojím, keď mi neprišla menštruácia a na každý "príznak tehotenstva" si môžem povedať áno áno áno

liberta25

teraz asi zazijes sok, ale musim ti prezradit, ze dieta moze vzniknut dvoma sposobmi. prvy je ten, ze spermia stretne vajicko. ten je u teba vyluceny, kedze ziadny ejakulat nebol. druhy, ale to sa podarilo zatial len jednej zene, a to, ze do nej vstupil Boh. a tu by som sa na tvojom mieste zamyslela. okrem zamyslania mozes potom otvorit aj knihu biologie a precitat si, ako dochadza k otehotneniu. potom si opat precitaj svoj prispevok a rozhodni sa, ci ho tu chces nechat. lebo toto je zatial top tehotensky prispevok.

samikeri

Shayleen tak či si nechytil penis a potom do mňa nezasunul prsty
ja si len proste neviem vysvetliť prečo mi je tak strašne zle