Dobrý deň, našla som na internete že doma sa dajú chovať ako domáce zvieratká aj kraby a veľmi sa mi to páči. Avšak informácii o chove a tak tam moc nie sú, tak by som sa chcela spýtať či s tým niekto nemá skúsenosti a či by mi neporadil aspiň tie základné veci (druhy chované v domácnostiach, rozmery akvária, ako a ako často čistiť akvárium, aký piesok atď) Budem veľmi vďačná za všetky vaše rady :-)
Krab
Ovecka, ja riesim kazdy zivy tvor, pokial sa riesit da! Takze podla teba kedze su miliardy zvierat tyranych, mozu sa tyrat aj dalsie, ci ako?
Deria... na svete sa tyraju zvierata vo velkom tu hovorim o miliardach a ty tu riesis jedneho kraba??? :)
ked to slecne urobi radost tak nech si ho chova...
Nic v zlom ale ja som napr. zasadne proti chovaniu zvierat, o ktorych clovek malo alebo dokonca nic nevie. Snazis sa sice informovat, no pouvazuj, ci je to dobra volba. O kraboch sa tolko nevie. Teda tazko mu mozes poskytnut vsetko to, co potrebuje. Ak nie, je to tyranie. Co ked ochorie? Mas veterinara poruke, ktory sa krabom rozumie? Silne pochybujem. Toto vsetko treba dobre zvazit, su to zive tvory a nie vystavne kusy, ci hracky.